Szórakozás

Szeged ismét megmutatta, hogyan kell zárni a nyarat!

Szeged ismét megmutatta, hogyan kell zárni a nyarat!

2021. augusztus 30., hétfő
Szeged ismét megmutatta, hogyan kell zárni a nyarat!

Vasárnap volt a Szegedi Ifjúsági Napok méltán híres könnyűzenei fesztivál zárónapja, amely ismét bebizonyította: a nyarat igenis itt tudják a legfergetegesebb módon búcsúztatni! Akik fesztiváldepresszióval küzdenek, ne búsuljanak, mert a fesztivál jövőre is visszatér majd. Munkatársaink végig ott voltak a SZIN-en, rengeteg exkluzív tartalmat hoztunk el önöknek, amelyek többségét Facebook oldalunkon is megtekinthetnek. Az idei év talán egyik legnagyobb szenzációja a Korda házaspár koncertje volt.

https://szegedma.hu/2021/08/mi-lehet-a-titka-balazs-klari-es-korda-gyorgy-mindent-elsopro-sikerenek

A vártnál kisebb mértékű volt a fesztivál látogatottságának a visszaesése, majdnem ugyan annyian jöttek el idén SZIN-re, mint a legutóbbi, 2019-es alkalomkor. A szervezők pedig már a 2022-es bulira készülnek.

A Szegedi Ifjúsági Napok több mint 50 éve csalogatja az ország minden tájáról a fesztiválozókat. És bár a koronavírus-világjárvány miatt az elmúlt két év gyakorlatilag fesztivál nélkül maradt, a SZIN közönsége ott folytatta, ahol annak idején abbahagyta.

A SZIN ezúttal hazai zenekarokkal töltötte meg az ötnapos programot: több mint 200 fellépőt hívtak meg a fesztiválra. Nem titkolt szándékuk az volt, hogy ezzel is segítsék azokat a zenekarokat, akiket a két szűk esztendő hallgatásra kényszerített.

Az idei SZIN résztvevői egy fesztiváltörténeti pillanattal is gazdagodhattak: Korda György 60 évet repült vissza az időben és a Carson Coma most huszonéves tagjaival nyomta le az 1963-as Nem vagyok ideges című dalát.

Egy nászút is indult a SZIN-en. Puskás Petinek, a Biebers frontemberének és ifjú feleségének esküvő utáni első útja a szegedi fesztiválra vezetett, ahol a szervezők nászajándékkal köszöntötték az ifjú párt.

Ismét bebizonyították a SZIN látogatói, hogy nyitottak a jótékonykodásra

A SZIN és a bulizók újabb 1.000.000 forinttal járultak hozzá a bohócdoktorokat segítő Karitáció Alapítvány munkájához.

A Szegedi Ifjúsági Napok szervezői a rendezvény végeztével már a jövő évi fesztiválra fókuszálnak. A buli másnapjától, hétfő délutántól már egy extra Early Bird akcióval állnak elő, mely szerint 10 napon keresztül 2022 darab bérletet mindössze 20.022 forintért dobnak piacra a 2022-es SZIN-re, ami jövőre augusztus 24-27 között tér vissza a Tisza-partra.

via Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN sajtó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.