/

Meghosszabbítják az ásotthalmi határ nyitvatartását

Augusztus 31-ig tart a hosszított üzemelés.

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az utóbbi időszakban szinte minden hétvégén, és gyakran hétköznapokon is annyira megnövekedett a forgalom a déli határon, hogy például Röszkénél akár háromórás várakozással is számolhattak az utazók. Tehermentesítés céljából, a nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel mától hosszított nyitvatartással működik az Ásotthalom közúti határátkelőhely.

Az átkelő hétfőtől augusztus 31-ig 7 és 22 óra között fogadja az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében: így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a röszkei, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Utazás előtt érdemes tájékozódni a rendőrség Határinfó oldalán, vagy pedig rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

Előző sztori

DÉLI SZÓ – Szeged – 2021.08.06.

Következő sztori

Szer Üzenete Alapítvány