Közérdekű

Meghosszabbítják az ásotthalmi határ nyitvatartását

Meghosszabbítják az ásotthalmi határ nyitvatartását

2021. augusztus 9., hétfő
Meghosszabbítják az ásotthalmi határ nyitvatartását

Az utóbbi időszakban szinte minden hétvégén, és gyakran hétköznapokon is annyira megnövekedett a forgalom a déli határon, hogy például Röszkénél akár háromórás várakozással is számolhattak az utazók. Tehermentesítés céljából, a nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel mától hosszított nyitvatartással működik az Ásotthalom közúti határátkelőhely.

Az átkelő hétfőtől augusztus 31-ig 7 és 22 óra között fogadja az utasokat. A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád megyében: így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhely szintén egész nap, míg a röszkei, kübekházi és tiszaszigeti közúti határátkelőhely 7 és 19 óra között működik.

Utazás előtt érdemes tájékozódni a rendőrség Határinfó oldalán, vagy pedig rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.