KÉPGALÉRIA!

Harmadik nap: Robbantottak Kordáék

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az első két napon nagy érdeklődés mellett dübörgött a nyárzáró Szegedi Ifjúsági Napok.

„Az eddigi – teltházközeli – látogatószámból azt érzékeljük, hogy a hosszú, kihagyott idő után nagy az igény a fesztiválozásra” – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. Kolonics elmondta, hogy bár az időjárás kicsit borongósabbra fordult, reméli, hogy a fesztiválozók kedvét ez nem rontja el. „Az elmúlt évek tapasztalata, hogy egy kis eső inkább egyfajta különleges feelinget ad a fesztiválnak és nem annyira ijesztő” – mondja a főszervező, hozzátéve, hogy azért természetesen felkészültek arra, hogy a felázott területeket vízmentesítsék és száraz borítást kapjanak. 

A pénteki buliözön sem okozott csalódást:  Follow the Flow, a Punnany Massif, a Halott pénz, CsakNekedKislány, Deniz, New Level Empire, Supernem, és az Ivan and The Parazol. Felrobbant a bulibomba Korda György és Balázs Klári koncertjén és tovább robogott a Zenevonat az LGT sztárjaival. A harmadik nap képekben:

Előző sztori

Ha szerbiába vagy Romániába indul? Ezt olvassa el!

Következő sztori

Csányi Sándortól kap meghívót Fekete Győr András és Karácsony Gergely is