Hírzóna

Ha szerbiába vagy Romániába indul? Ezt olvassa el!

Ha szerbiába vagy Romániába indul? Ezt olvassa el!

2021. augusztus 28., szombat
Ha szerbiába vagy Romániába indul? Ezt olvassa el!

ToA szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely belépő oldalán szombat délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.

A röszkei autópálya-átkelőn a személygépkocsival Szerbiából érkezőknek háromórás, az oda tartóknak egyórás a várakozás. Az autóbusszal utazóknak mindkét irányban egy-egy órát kell várakozniuk. A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felől igénybe vehető a röszkei, a kübekházi és a tiszaszigeti közúti átkelő 7-től 19 óráig, valamint az ásotthalmi átkelő, amely augusztus 31-éig 7-től 22 óráig működik.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival Romániából érkezőknek két órát kell várakozniuk az átlépésre. A nagylaki közúti átkelő belépő oldalán egyórás a várakozás. A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő kiszombori közúti átkelőt.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével lehet tájékozódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.