Közélet

Furcsa megszűnés fenyegeti a Nemesi Pál-közeli hírportál közösségi oldalát!

Furcsa megszűnés fenyegeti a Nemesi Pál-közeli hírportál közösségi oldalát!

2021. augusztus 24., kedd
Furcsa megszűnés fenyegeti a Nemesi Pál-közeli hírportál közösségi oldalát!

Van egy ‘kis’ barnamaci a palacsintában

– jelentette be videóban és főszerkesztői cikkben is Kisházi Sándor és Kiss Balázs Imre, a Szeged365 két vezetője. A lap közösségi oldalát ugyanis a megszűnés veszélye fenyegeti – közölték. Hogy miért, azt ők sem tudják – derült ki a bejelentésükből, de mint elárulták, korábban is tapasztalták azt, hogy : “ néhány gonosz, virtuális manó (nevezzük úgy őket) gőzerővel ellenük dolgozik“. 

“Járathatnánk az agyunkat azon, honnan, kiktől és miért érkezhettek olyan „jelentések” a nagy kék óriás felé, amelyek miatt a felület algoritmusai „elgondolkodtak” az oldalunk törlésén, de mi egészen másra szeretnénk használni a drága időnket”

– tették hozzá. Új oldalt csináltak – közölték, és arra kérik a követőiket, hogy az új közösségi oldalukon (is) kövessék őket. Mert rendkívül népszerű a hírportál, hatalmasat ugott az olvasottság, és naponta akár százezren is olvassák a lapot – mondták büszkén.

Fotó forrása: Kiss Balázs Imre Facebook oldala

A jó viszony a múltté

A két ismert rendezvényszerő, Kisházi Sándor és Kiss Balázs Imre, évekig dolgozott együtt az önkormányzattal különféle fesztiválokon, de eltávolodtak egymástól miután a két szakember elvállalta Nemesi Pál polgármesteri kampányát 2019-ben. Bár Botka László látványos többséggel legyőzte Nemesi Pált, aki függetlenként indult, de élvezte a jobboldali pártok támogatottságát is, ez láthatóan nem szegte kedvét utóbbinak. Nemesi továbbra is aktív részese a szegedi közéletnek, sőt immár a régióénak is, mióta Orbán Viktor tavaly kinevezte a Dél-Alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna kormánybiztosává. Nemesi akkor azt mondta egyebek mellett, azért vállalta el a feladatot, mert hisz a polgármesteri programjában, és abban, hogy csak a gazdasági fejlesztésekkel érhető el igazi és tartós fejlődés Szegeden és a térségben.

Fotó forrása: Kiss Balázs Imre Facebook oldala

Kiss Balázs Imre továbbra is Nemesi Pál mellett maradt, közvetlenül is, ő ugyanis Nemesi Pál és a “Maximalista Régió” szóvivője. Emellett 2020-ban beindította Kisházi Sándorral a Szeged365 hírportált, amelyet úgy jellemeznek: Szegedi. Független. Igazi. Közösségi oldalukat jelenleg 25 ezren követik.

(Borítóképünk forrása: Kiss Balázs Imre Facebook oldala)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.