Balhé

Elfogtak egy férfit, aki betört a villamosipari szolgáltatóhoz

Elfogtak egy férfit, aki betört a villamosipari szolgáltatóhoz

2021. augusztus 20., péntek
Elfogtak egy férfit, aki betört a villamosipari szolgáltatóhoz

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki betört egy villamosipari szolgáltató telephelyére - írja a police.hu.

A rendőrségre 2021. augusztus 18-án 14 óra után érkezett bejelentés, hogy Szeged belvárosában lévő egyik telephelyre ismeretlenek betörtek, majd onnan esztergált fémszűkítőket és fémidomokat tulajdonítottak el, mintegy százezer forint értékben. A körzeti megbízottak a nyomozókkal együttműködve rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható Ö. Gábort, akit gyanúsítottként kihallgattak, őrizetbe vettek és kezdeményezték letartóztatását.

Az egyenruhások továbbá megállapították az ellopott fémalkatrészek hollétét, amelyek hiánytalanul előkerültek, azokat lefoglalták. A férfival szemben kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.