Augusztus végétől menetrendi változások jönnek a Szeged-Cegléd-Budapest vonalon

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vecsés és Monor között pályafelújítási munkákat végeznek augusztus 30-tól, ezért több vasútvonalon vágányzár lép életbe a munkálatok tervezett befejezéséig, október 19-ig. Akad majd pár nap, amikor nem lesznek érvényben a menetrendi változások – de az említett időszak szinte teljes egészében számíthatunk a kellemetlenségekre.

A MÁV közleménye szerint a 7039-es számú vonat Monorig, a 7049-es pedig Ceglédig fognak közlekedni. A 700-as számú KÁRÁSZ InterCity vonat azonban megáll Kőbánya alsó és Monor megállóhelyeken is.

Kivételt képez a vágányzárban két időintervallum is: október 8-tól 11-ig, illetve október 15-től október 18-ig szabadon közlekednek majd a vonatok.

A szegedi InterCity vonatok a Nyugati pályaudvarról 5 perccel korábban indulnak, Szegedről körülbelül 5 perccel később érkeznek meg a fővárosba. Az IC 700-as számú Kárász InterCity  vonat Szegedre 10 perccel korábban 5:43-kor indul a Nyugati pályaudvarról, megáll Kőbánya alsón és Monoron is. Monoron átszállás biztosított a 6:28-kor Ceglédre induló 2812-es számú S50-es jelzésű személyvonatra.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

via MÁVINFORM

Előző sztori

A Tankcsapdának is új utakat nyitott a karantén

Következő sztori

Kertmozival vár a Megálló Közösségi Ház