A mosónők korán halnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Na jó, most nem ők, hanem a kisnyugdíjasok, legalább is Gyurcsányné szerint. A baloldal nagy bábjátékosának felesége azt állította egy videójában, hogy a járvány alatt elhunyt honfitársaink nagyrésze kisnyugdíjas volt. Na lássuk csak: Kik vették el a tizenharmadik havi nyugdíjat? Ez most kínos lesz, mivel pont Gyurcsány fosztotta ki őket nyugdíjmegvonással, vizitdíjjal, magas rezsiköltségekkel. A másik dolog, hogy hol van az összefüggés? Nyugdíjas, munkavállaló, munkakerülő, gazdag vállalkozó mind ugyan azokból az oltásokból válogathattak. Apropó oltás… Kik kampányoltak az oltás ellen? Pont a DK nevezte összekukázottnak, hatástalannak, veszélyesnek az amúgy nagyon magas hatásfokkal védő oltóanyagokat a Szputnyik V-t és a Sinopharmot. Napi szinten uszítottak az oltakozás ellen, nyilván eredménnyel, hiszen még saját politikusaik is inkább meghaltak, mintsem felvegyék a védőoltást. Ez az igazi pártfegyelem. Volt hét, hogy negyven oltásellenes cikket hoztak le a baloldali lapok. Ha valakit feleőség terhel azért, hogy honfitársaink egy nagy csoportja nem oltatja be magát, akkor ez a balliberális média, mert végig Gyurcsány kottájából játszottak. Viszont nagy hallgatás volt a Pesti úti idősek otthonáról, ami Karigeri fennhatósága alá tartozott és egy járványgócpont lett tucatnyi halottal.

„Az Orbán-kormány a járványban is az időseket tartotta feláldozhatónak, a nyugdíjas áldozatok rendkívül magas száma 17 milliárd forintos spórolást jelentett a kormánynak a nyugdíjkiadásokban. Az időseknek adták a nagyrészben hatástalan kínai vakcinát is…” Ezt posztolta Dobrev Klára a héten facebook oldalán.  Komolyan, kommentálni is nehéz ekkora aljasságot. A milliárdos Gyurcsányék most játszák a Robin Hoodot, már csak egy kisfröccs és egy rúd párizsi hiányzik, hogy igazán hitelesek legyenek. A Covid-19 sajnos pont az idősebb, legyengült szervezetekre veszélyes, ez így van Magyarországon, Németországban az USA-ban és mindenütt. Persze a kommunisták hazugsággépezetének a valóság sosem volt fontos.

„A Demokratikus Koalíció szerint a járvány kormányzati félrekezelése okozta több tízezer idős honfitársunk halálát”, kampányolnak Gyurcsányék. Azok, akik a járvány alatt a kamerák előtt pártucat maszkot adtak egy kórháznak és ezzel kimerült a hazaszeretetük. Nagyszerű teljesítmény pár pohár és sok hazugság közt. Az a tény sem zavarja őket, hogy Magyarország az élvonalban van az átoltottság szempontjából és nálunk tért vissza elsőként a normális élet. Építgetik a maguk párhuzamos valóságát, engem viszont komolyan érdekelne, hogy ők maguk ezt el is hiszik? Mondjuk az igazából mindegy, lényeg az, hogy a választók ne tegyék.

Georg Spöttle

Előző sztori

A szegedi Intercityk csak Ceglédig közlekednek egy elvágott vezeték miatt

Következő sztori

A legnehezebb sorsú gyermekeknek gyűjtött adományokat Német Ferenc