Meteor

Vasárnap is lehet jégeső

Vasárnap is lehet jégeső

2021. július 10., szombat
Vasárnap is lehet jégeső

Szombaton túlnyomóan napos, száraz idő várható. A délkeleti, keleti megyékben lehet helyenként erőteljesebb gomolyfelhő-képződés záporral, zivatarral. Éjszaka elsősorban a középső országrészben növekedhet meg erősen a felhőzet, ott több helyen számítani lehet záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadás, jégeső is előfordul, másutt kisebb a csapadék esélye.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett országszerte erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Többfelé számítani kell záporra, zivatarra, sőt felhőszakadásra, jégesőre is. Az északi, északkeleti szél napközben sok helyütt megélénkül, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 21 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 26 és 32 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.