Rádió 88

Rádió 88 SZIN-es születésnap a Bagossy Brothers Companyvel!

Rádió 88 SZIN-es születésnap a Bagossy Brothers Companyvel!

2021. július 19., hétfő
Rádió 88 SZIN-es születésnap a Bagossy Brothers Companyvel!

Idén végre úgy ünnepelheti a születésnapját a Rádió 88, ahogyan azt már tavaly is szerette volna. A születésnapra a jegyek értékesítése már megkezdődött, így aki a leggyorsabb az igazán kedvezményesen tudja megvásárolni a jegyét. A SZIN szervezői pedig azoknak is kedvezményes jegyet kínálnak, akik rendelkeznek a 2021-es fesztiválra érvényes bérlettel.

Kép: Rádió 88

A Bagossy Brothers Company hazánk pillanatnyilag egyik legnépszerűbb bandája, de sajnos egyéb program miatt a Szegedi Ifjúsági Napokra nem tudnak eljönni, ezért vállalták be ezt az élő koncertet.

A születésnap – mint minden évben – 08.08-án lesz, és mivel vasárnapra esik, így a rendezvény műsorát úgy állítottuk össze, hogy akinek hétfőn reggel már fontos dolga van, az is kényelmesen részt tudjon venni az ünneplésben.

A vendégeket a rádiósok 16:00 órától várják a Partfüdőn, a Belvárosi híd felöli bejáratnál tudnak majd bejutni a területre. A koncert helyszíne a nagyszínpad területe lesz.

17:30-kor a szegedi fiatalokból álló Chimpull zenekar lép fel, majd a Rádió 88 egyik értékesítési munkatársa Szeder Réka „Rádiót hallgatók, hallgatok” című slam poetry előadása következik. 18 óra után a szegediek nagy kedvence a GypoCircus zenekar őrült hangulatú élő fellépése következik.

Mikos Ákos, az egyik volt műsorvezető is ellátogat a születésnapra, ő szintén saját szerzeményét adja elő, „Boldog születésnapot Rádió 88” címmel.

19:30-kor pedig színpadra lép a Bagossy Brothers Company, akik minden ismert slágerüket eljátsszák.

A születésnapon ajándékok is várnak a vendégeke. Mindenki kap a belépés után a Szegedi NapozóVálogatott tagjaitól egy maszkot, ami nem az utóbbi időben jól ismert maszk, hanem egy karton papírra nyomtatott teljes arcot eltakaró álarc. Ezek az álarcok a Bagossy Brothers Company koncert alatt, az Olyan Ő című szám idején kerülnek majd főszerepbe. A dal alatt mindenki az arca elé tartja a maszkot, és az együttes videoklipjében érezheti magát.  A maszkok egyedi sorszámmal ellátott ajándékutalványok is lesznek egyben. Ezeket az utalványokat pedig a koncert után 21 órakor fogjuk kisorsolni, és aki tud válaszolni a műsorvezető által feltett kérdésre, akkor megkapja az álarchoz tartozó ajándékot. Az ajándékokat a Rádió 88 partnerei ajánlják fel. A születésnap alatt minden Rádió 88 műsorvezetővel találkozhatnak a vendégek és örömmel vállalnak egy fotót, vagy pár perces beszélgetést, így néhány kulisszatitokra is fény derülhet.

A Rádió 88 tartalmas születésnappal készül, így ha nem akarsz lemaradni, vagy nem a szerencsére bízod, hogy nyersz-e jegyet a Rádió 88-ban, akkor érdemes már most megvenni a jegyedet a szin.org oldalán vagy a radio88.hu oldalról közvetlen linkkel is meglehet vásárolni.

Fontos tudni, hogy a koncert területén a REpohár rendszere működik, és készpénzzel nem lehet fizetni sem az italokért, sem az ételekért, hanem bankkártyát kell használni, vagy a FestiPay kártyát.

Rádió 88

(Támogatott tartalom)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.