Ön felismeri ezeket a szerszámokat? Értesítse a rendőrséget!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrség felhívást adott ki, amelyben a lenti képeken látható szerszámok tulajdonosát vagy tulajdonosait szeretnék felkutatni. A szóban forgó eszközöket tavaly december és idén június 12. között lopta el egy férfi Makón.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves gyanúsított 2020. december és 2021. június 12. napja között felújítás alatt álló lakóházakból, melléképületekből, garázsokból tulajdonított el szerszámgépeket, kéziszerszámokat és vízszivattyút.

A rendőrség kéri aki a képeken látható tárgyakat sajátjaként felismeri, akkor jelentkezzen – a tulajdonjogot igazoló iratokkal, esetlegesen számlákkal, vagy egyéb más módon – a rendőrségen, vagy a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a +36-62/562-400-as hívószámon, továbbá a +36-80/555-111-„Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

police.hu

Előző sztori

Orbán Viktor: “A korrupció csak ‘fedősztori’, a gyermekvédelmi törvényt támadják valójában”

Következő sztori

Kokaint is vitt magával a kórházi gyógykezelésre egy budapesti férfi