Mobiltolvajt keres a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a felvételen látható személy azonosításában, aki Szegeden az egyik áruház területén nagy értékű mobiltelefont tulajdonított el számol be róla a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat a 06010/1919/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés adatai szerint az elkövető 2021. június 26-án az esti órákban, az egyik szegedi bevásárló központ területén eltulajdonított egy iPhone 2020 SE típusú mobiltelefont, mintegy százötvenezer forint értékben.

A biztonsági kamerák felvételt is készítettek a feltételezett elkövetőről.

Forrás: police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Előző sztori

Egymásnak feszülhet Botka László, az MSZP és a DK Szegeden! Belügyminiszteri szék lehet a tét?

Következő sztori

Késik az a helyreállítási terv uniós elfogadása