Kontármunka: a felújítás során elvágták a villanykábelt, áram nélkül maradt a szomszédos iroda

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Brüsszeli körúti trolimegálló jelenleg egy háborús filmekbe illő csatatérnek tűnik. A nem túl impozáns látványnál nagyobb problémát jelent, hogy a munkálatok során elvágták a villanykábelt, így többen is áram nélkül maradtak.  

Olvasónk elmondása szerint a munkálatokkal kapcsolatban semmilyen előzetes tájékoztatást nem kaptak a környéken élők. A beszámoló szerint vasárnap a kivitelező hibájából elvágták a villanykábelt, ráadásul meg is rázta az áram az egyik munkást. Jelenleg se gáz, se villany nincs a környéken.

A Brüsszeli körúti trolimegálló jelenleg egy háborús filmekbe illő csatatérnek tűnik.
Fotó: Sándor Judit

A könyvelői irodában dolgozó olvasónk kiemelte, számukra óriási gondot jelent a kialakult a helyzet, hiszen amellett, hogy az ügyfeleknek háborús lövészárkokhoz hasonló buszmegállón kell átverekednie magát az irodához, nem tudnak bent dolgozni, mivel nincs áram.

–Aki teheti, az most otthonról dolgozik, de ez sem olyan egyszerű a mi esetünkben, ugyanis egy áfa-bevallás elkészítéséhez annyi iratra szükség van, hogy azt home office-ból képtelenség megcsinálni. Ráadásul a szervergépünk is üzemen kívül van áram híján. Nem tudunk mit csinálni, csak várunk, persze ez az ügyfeleket nem vigasztalja – panaszolta az illető. Hozzátette, egyelőre semmilyen kártérítést nem ígért az önkormányzat és nem is tudják, hogy kihez fordulhatnának.

Nem ez az egyetlen furcsa munkálat a városban: délelőtt írtuk meg, hogy a munkások sajátos műszak alapján, hetente mindössze néhány napot és akkor is csak pár órát dolgoznak a Kossuth Lajos sugárút feltúrt szakaszán, így reggelente óriási dugók alakulnak ki.

Előző sztori

Elfogták a sándorfalvi templom rongálóit

Következő sztori

Túl vagyunk az özönvízen, mégis, a java csak most jön