Közlekedés

Hétfőtől újabb forgalomkorlátozások lesznek Szegeden

Hétfőtől újabb forgalomkorlátozások lesznek Szegeden

2021. július 9., péntek
Hétfőtől újabb forgalomkorlátozások lesznek Szegeden

A Szeged, belterületi csapadékvíz-elvezetés III. és IV. ütem című projektben útátvágási munkálatok miatt két ütemben, váltva, 2021. július 12-13. és július 14-15. között félpályás útzár lesz Marostő városrészben, a Fülemüle – Hargitai utcai kereszteződés közelében - írja a Délmagyar.

A munkálatok az első ütemben a Hargitai utcában az élelmiszerbolt és a posta felőli oldalt érintik, a második ütemben ugyanezen szakaszon az út szemközti oldalát. A közlekedés és a buszforgalom minden irányban biztosított. A forgalmi rend ideiglenes változásáról jelzőtáblák tájékoztatják a közlekedőket, a munkálatok ideje alatt 30 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben az érintett területen. A forgalmi rend ideiglenes változásáról jelzőtáblák is tájékoztatják majd a közlekedőket.

(A kiemelt kép csak illusztráció!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.