Három góllal nyert a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szeged-Csanád Grosics Akadémia felkészülési mérkőzésen 4-1-re legyőzte a Budapest Honvéd második csapatát szerdán, a Szent Gellért Fórumban.

Villámrajtot vettek a kék-feketék és már az ötödik percben megszerezték a vezetést egy mintaszerű ellentámadás végén, amikor Ódor centerezett a jobboldalról, Kóródi pedig remek ütemben érkezett.

Öt perccel később már kettővel vezetett a házigazda: megint Ódor volt az előkészítő, de ezúttal Gréczi kapta a labdát, aki a tizenhatos csücskétől egy biciklicselt követően ballal kilőtte a rövid alsót.

Kevéssel a félidő felét megelőzően Dobronoky harcolt ki egy büntetőt, amelyet Germán magabiztosan értékesített. A szünetre 3-0-s szegedi előnnyel vonulhattak a csapatok.

A második játékrészben is sikerült gyarapítani a gólok számát: a 76. percben egy ragyogó akció végén Kővári lőtt a tizenhatosról, Berla kapus elsőre még hárítani tudott, de a kipattanónál Haruna lövésénél már tehetetlen volt.

A mérkőzés hajrájában egy kontratámadásból szépíteni tudtak a vendégek, így 4-1-gyes szegedi győzelemmel zárult a találkozó.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap az NB II-es újonc, Kecskemét otthonában tartja a bajnoki főpróbát.

Felkészülési mérkőzés
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Budapest Honvéd II. 4-1 (3-0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezette: Borbás.
Szeged-Csanád GA: Molnár – Ódor, Temesvári, Tóth G., Bitó, Simon, Farkas, Gréczi, Dobronoky, Kóródi, Germán. Csere: Ásványi – Kővári, Gajdos, Mohl, Murár, Kapic A., Haruna, Vidnyánszki. Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gól: Kóródi, Gréczi, Germán (büntetőből), Haruna.

Előző sztori

A középkori Szeged nyomaira bukkantak az Oroszlán utcában

Következő sztori

Gulyás Gergely: „Brüsszel egyértelműen megtámadta Magyarországot”