Az utcán bántalmazta gyermekei anyját

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta annak a helybeli férfinak a letartóztatását, aki egy szegedi áruház előtt erőszakoskodott volt élettársával, gyermekeik szeme láttáraírja az Ügyészség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a férfi múlt szerda este egy belvárosi üzlet bejáratán egy-egy fagylalttal és lakáskulccsal a kezében kilépő volt élettársát, valamint két kiskorú gyermeküket meglátva a nőhöz odalépett, a kezéből a kulcsot kicsavarta, az asszonyt a copfjánál megfogta, és másik kezével őt a földre kényszerítette, majd arcul ütötte.

A férfi a kihívóan közösségellenes, megbotránkozást keltő cselekményét csak a járókelők felszólítására hagyta abba, majd az elvett kulcscsomóval a helyszínről elsétált.

A garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, arra is figyelemmel, hogy vele szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette valamint az asszony sérelmére elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt büntetőeljárás van folyamatban.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, az azonban az ellene bejelentett védelmi fellebbezések folytán nem vált véglegessé.

Előző sztori

Koronavírus: 65 új fertőzött és 4 halott a hétvégén

Következő sztori

Bármennyire is cukik, ne etessük a vízimadarakat!