Balhé

Az utcán bántalmazta gyermekei anyját

Az utcán bántalmazta gyermekei anyját

2021. július 5., hétfő
Az utcán bántalmazta gyermekei anyját

A Szegedi Járási Ügyészség indítványozta annak a helybeli férfinak a letartóztatását, aki egy szegedi áruház előtt erőszakoskodott volt élettársával, gyermekeik szeme láttára - írja az Ügyészség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a férfi múlt szerda este egy belvárosi üzlet bejáratán egy-egy fagylalttal és lakáskulccsal a kezében kilépő volt élettársát, valamint két kiskorú gyermeküket meglátva a nőhöz odalépett, a kezéből a kulcsot kicsavarta, az asszonyt a copfjánál megfogta, és másik kezével őt a földre kényszerítette, majd arcul ütötte.

A férfi a kihívóan közösségellenes, megbotránkozást keltő cselekményét csak a járókelők felszólítására hagyta abba, majd az elvett kulcscsomóval a helyszínről elsétált.

A garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a büntetőeljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, arra is figyelemmel, hogy vele szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette valamint az asszony sérelmére elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt büntetőeljárás van folyamatban.

A gyanúsított letartóztatását a Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte. Végzését az ügyészség tudomásul vette, az azonban az ellene bejelentett védelmi fellebbezések folytán nem vált véglegessé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.