Politika

Álhír-dömping és a magyar külpolitika volt a téma Szegeden

Álhír-dömping és a magyar külpolitika volt a téma Szegeden

2021. július 9., péntek
Álhír-dömping és a magyar külpolitika volt a téma Szegeden

A Mosoris – Fiatalok Értékteremtő Szövetsége július 8-án, csütörtökön este a szegedi Mojo Pub és Étteremben megrendezett eseményén vendégül látta Menczer Tamás külügyi államtitkárt, illetve Halkó Petrát, a Századvég vezető elemzőjét. Az esemény fő témája a Covid-19 utáni magyar külpolitika helyzete volt.

Menczer Tamás szerint Magyarország sikeres járványkezelése azt eredményezte, hogy másfél-két hónappal előbb tudtunk nyitni, mintha csak a nyugati védőoltásokra hagyatkoztunk volna.

Halkó Petra szerint az elmúlt három járványhullámot Magyarország példaértékűen kezelte globális szinten is. Szóba kerültek "a Sinopharm vakcinát bíráló baloldali cikkek" is. A Századvég elemézései szerint nagyjából heti szinten 50-60 álhír jelent meg a témában, mind a hazai, mind a külföldi sajtóban.

Magyarország járvány előtti és utáni gazdasági növekedését, valamint a magyar pedofiltörvény nemzetközi visszhangját is elemezték a jelenlévők.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.