Sport

A Vasasból igazolt a Szeged-Csanád GA

A Vasasból igazolt a Szeged-Csanád GA

2021. július 13., kedd
A Vasasból igazolt a Szeged-Csanád GA

Nagy riválisától, a Vasastól szeződtetett védekező középpályást a Szeged-Csanád GA. A másodosztályú bajnokságra készülő csapatba a 22 éves, bajai születésű vedekező középpályás Kovács Milán csatlakozott. A Vasas felnőttkeretében három évvel ezelőtt bemutatkozó játékos az előző szezonban 14 bajnokin és 2 meccsen volt kezdő, csereként 7 alkalommal lépett pályára és tíz év után jött el Angyalföldről.

- A Vasas szakmai stábjával egyeztetve váltottam, a több játéklehetőség miatt tartottam fontosnak ezt a szerződést. Nem lesz teljesen idegen a környezet, Temesvári Attilával már játszottam együtt korábban a Vasas Kubala Akadémián. Örömmel mondtam igent a Szeged megkeresésére, mert egy egészen jó csapat van kialakulóban, és ehhez igyekszem majd a legtöbbet hozzátenni. A keretet elnézve reális cél lehet a középmezőny elejét megcéloznunk-mondta az aláírás után új játékos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.