Egyetem

Világszínvonalú képzéseken vehetnek részt az SZTE munkavállalói

Világszínvonalú képzéseken vehetnek részt az SZTE munkavállalói

2021. június 1., kedd
Világszínvonalú képzéseken vehetnek részt az SZTE munkavállalói

A Coursera 80 millió hallgatóval és 7 ezernél több kurzussal jelenleg a világ legnagyobb online oktatási platformja, ahol a világ vezető egyetemeinek és vállalatainak (pl. a Stanford Egyetem, a Yale Egyetem, az IBM és a Google) legjobb képzései érhetőek el. Ezek elvégzését a Coursera hivatalos igazolással támasztja alá.

A Szegedi Tudományegyetem a Coursera for Campus programhoz 2020 tavaszán csatlakozott azzal a céllal, hogy a tananyagok az online oktatás idején segítsék a hallgatók előrelépését, illetve az oktatók módszertani és szakmai fejlődését. Mostantól azonban az online tananyagok minden szegedi egyetemi polgár számára elérhetőek, nem csupán a hallgatók és az oktatók számára.

A Coursera kurzusainak különlegessége, hogy elvégzésük kötetlen, ezért azok számára is sikeres tanulást biztosít, akik a munka mellett nehezen szánnák rá magukat egy újabb tanfolyamra. A képzések bármikor elkezdhetők, mindenki a saját ritmusában haladhat, ha pedig a képzés mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, következmények nélkül abbahagyható. Az online felületen az egyes tanulási egységek 10-15 percesek, videóból, rövid olvasmányokból, önellenőrző tesztekből állnak, azaz szórakoztató és gyors sikerélményt adó módszerrel vesznek rá mindenkit a tanulásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.