Szórakozás

Múzeumok Éjszakája a Belvárosi Moziban

Múzeumok Éjszakája a Belvárosi Moziban

2021. június 23., szerda
Múzeumok Éjszakája a Belvárosi Moziban

Ezen a szombaton lesz a Múzeumok Éjszakája, aminek alkalmából például tárlatvezetéssel lehet megnézni a Rotschild Klára kiállítást a Fekete házban, de a Belvárosi Mozi is tartogat meglepetéseket az érdeklődőknek.

https://szegedma.hu/2021/06/divatkiralyno-a-vasfuggony-mogott

Filmtörténeti Kiállítás és Élménytár

Június 26-án a hosszított nyitvatartás mellett kedvezményes belépőárakkal, előzetes regisztráció nélkül lehet megtekinteni a kiállítást, amely a Belvárosi Mozi történetét és a mozgókép fejlődését kíséri végig a némafilmtől a 3D-s virtuális valóságig. Korabeli plakátok, legendás sztárok fotói és muzeális vetítőgépek vezetnek el a legkorszerűbb digitális technikáig, miközben megismerkedhetsz mozitermeink névadóinak - Zsigmond Vilmos, Balázs Béla és Csőke József - filmalkotó munkásságával is. A látogatói élményt okos telefonról indítható múzeum guide és AR tárgynézegető teszi változatossá. Csak itt látható az a VR film is, amelyben az Oscar-díjas Zsigmond Vilmos életébe tekinthetsz bele 360 fokban. - írják a weboldalukon.

VR Room

Szintén vonatkozik a hosszabbított nyitvatartás és a kedvezményes, regisztrációmentes belépés a mozi egyedi élményt nyújtó VR termébe. A látogatók itt 360 fokban nézhetnek körül több VR szolgáltató mozifilmjeiben, de a videójátékok szerelmesei is kipróbálhatják, milyen a főhős bőrébe bújni a virtuális valóság segítségével.

A mozi honlapján részletesen tájékozódhatnak ezekről a lehetőségekről, továbbá a moziműsorról is.

Kiemelt kép: belvarosimozi.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.