/

Egy jeggyel utazhatunk este 6 után a Szabadtéri előadásnapjain

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Közlekedési Kft. tájékoztatása szerint élesedett az ,,időalapú jegy” a helyi tömegközlekedésben, melyet a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásnapjain vagy az esőnapokon vehetünk igénybe.

A társaság közleménye szerint az „időalapú jeggyel” 18:00 órától másnap reggel 6:00 óráig korlátlan átszállással lehet utazni bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton. Az „időalapú jegy” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a menetjegy (elővételben váltott menetjegy, kedvezményes menetjegy (10 db-os gyűjtőjegy), járművön váltott járművezetői jegy vagy fedélzeti menetjegy, illetve mobil alkalmazás során váltott menetjegy) a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az „esőnapon” 18:00 óra után a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre. Kivételt képez a jegyérvényesítési kötelezettség alól a fedélzeti jegykiadó automatából vásárolt menetjegy, mert a vásárlás során a jegy kiadásakor már érvényesítésre kerül, így újbóli érvényesítése nem szükséges.

Az alábbi időszakban esetlegesen üzemeltetett 91E, 92E, 93E, 94, E jelzésű éjszakai járatokra a kedvezmény nem érvényes. Az SZKT kiemeli, hogy kizárólag az időpecséttel érvényesített menetjegy fogadható el időalapú jegynek.

Előző sztori

Elhalasztják a Szegedi Népviseletes Bált

Következő sztori

Másodjára ülésezett a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs