Kultúra

Egy jeggyel utazhatunk este 6 után a Szabadtéri előadásnapjain

Egy jeggyel utazhatunk este 6 után a Szabadtéri előadásnapjain

2021. június 22., kedd
Egy jeggyel utazhatunk este 6 után a Szabadtéri előadásnapjain

A Szegedi Közlekedési Kft. tájékoztatása szerint élesedett az ,,időalapú jegy" a helyi tömegközlekedésben, melyet a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásnapjain vagy az esőnapokon vehetünk igénybe.

A társaság közleménye szerint az „időalapú jeggyel” 18:00 órától másnap reggel 6:00 óráig korlátlan átszállással lehet utazni bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdetett járaton. Az „időalapú jegy” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a menetjegy (elővételben váltott menetjegy, kedvezményes menetjegy (10 db-os gyűjtőjegy), járművön váltott járművezetői jegy vagy fedélzeti menetjegy, illetve mobil alkalmazás során váltott menetjegy) a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az „esőnapon” 18:00 óra után a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre. Kivételt képez a jegyérvényesítési kötelezettség alól a fedélzeti jegykiadó automatából vásárolt menetjegy, mert a vásárlás során a jegy kiadásakor már érvényesítésre kerül, így újbóli érvényesítése nem szükséges.

Az alábbi időszakban esetlegesen üzemeltetett 91E, 92E, 93E, 94, E jelzésű éjszakai járatokra a kedvezmény nem érvényes. Az SZKT kiemeli, hogy kizárólag az időpecséttel érvényesített menetjegy fogadható el időalapú jegynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.