Azonnali hatállyal menesztette David Davist a Telekom Veszprém

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata azonnali hatállyal menesztette David Davis vezetőedzőt.

“Az idei szezon eredménytelensége miatt a Klub vezetése úgy döntött, hogy felmenti a spanyol szakembert feladatai alól” – írta hétfői közleményében a klub. A 44 éves tréner 2019-ben érkezett Veszprémbe, és – a közlemény szerint – “kritikus időpontban vette át a csapatot”, majd még abban az idényben a fináléig vezette az együttest a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében.

Davis 137 tétmérkőzésen irányította a gárdát, 114 győzelem mellett 3 döntetlent ért el, és 20 alkalommal kikapott. Egy magyar bajnoki címet, egy Magyar Kupát és egy SEHA Ligát nyert a csapattal.

Az idei szezon viszont nem sikerült jól a veszprémieknek, a spanyol szakemberrel ebben az évben csak a Magyar Kupában tudott diadalmaskodni az együttes, mely a bajnokságban kettős vereséggel bukta el a döntőt az ősi rivális Pick Szegeddel szemben, míg a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben búcsúzott.

A veszprémi közlemény kitért arra is, hogy az új vezetőedző személyéről, illetve a szakmai stáb összetételéről július 1-ig adnak tájékoztatást.

MTI

Előző sztori

E-rollerre fel, de csak ésszel!

Következő sztori

Idén is lesz Nyári diákmunka program