Kultúra

A Tisza Teátrum bővíti a szabadtéri színpadok számát Szegeden

A Tisza Teátrum bővíti a szabadtéri színpadok számát Szegeden

2021. június 4., péntek
A Tisza Teátrum bővíti a szabadtéri színpadok számát Szegeden

A Kaj Ádám rendezésében előadott Godspell az elmúlt években valamennyi szegedi kulturális intézményt és művelődési házat megjárt, sikere töretlen, és most a Tisza Teátrum évadát nyitják vele június 12-én. De ezen túlmenően is ígéretes előadásokkal készül a szabadtéri színpad: a nyár során a színházi előadások mellett, ingyenes filmvetítések és Tiszai Kamaravarázs néven komolyzenei koncertek váltogatják majd egymást.

Balassa Bálint Szép magyar komédia c. darabját a Hiperkarma és a Napoleon Boulevard dalaival karöltve tekinthetjük meg, de Vörös István József Attila-díjas író kortárs drámájának premierjére, a Presszó – szonátára is jegyet válthatunk.

A Cinema Szerda programsorozat keretin belül a tavaly elhunyt Jíri Menzel valamennyi filmjét megtekinthetjük, az Őfelsége pincére voltam c. filmjének pedig az ,,elképzelt folytatásáról" készült színpadi művet is.

Az ártéri erdő katedrálisát különleges koncertteremmé változtatja át a Szeged Classic Trio, A Quartist együttes és az SZTE-BBMK fafúvós triójának koncertje mellett Klebniczki György, Dóbisz Áron, Damodai Bence és Vizsolyi Lívia fellépése.

A Teátrum valamennyi előadásához jegyet kell váltanunk, melyet a honlapjukon tehetünk meg.

(A kép a Tisza Teátrum Presszó - szonáta c. előadásáról készült.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.