A Tisza Teátrum bővíti a szabadtéri színpadok számát Szegeden

A Felső Tisza-parton, a FOKA strand mellett, a Godspell c. előadásával kezdi meg nyári évadát a Tisza Teátrum, írják sajtóközleményükben.

A Kaj Ádám rendezésében előadott Godspell az elmúlt években valamennyi szegedi kulturális intézményt és művelődési házat megjárt, sikere töretlen, és most a Tisza Teátrum évadát nyitják vele június 12-én. De ezen túlmenően is ígéretes előadásokkal készül a szabadtéri színpad: a nyár során a színházi előadások mellett, ingyenes filmvetítések és Tiszai Kamaravarázs néven komolyzenei koncertek váltogatják majd egymást.

Balassa Bálint Szép magyar komédia c. darabját a Hiperkarma és a Napoleon Boulevard dalaival karöltve tekinthetjük meg, de Vörös István József Attila-díjas író kortárs drámájának premierjére, a Presszó – szonátára is jegyet válthatunk.

A Cinema Szerda programsorozat keretin belül a tavaly elhunyt Jíri Menzel valamennyi filmjét megtekinthetjük, az Őfelsége pincére voltam c. filmjének pedig az ,,elképzelt folytatásáról” készült színpadi művet is.

Az ártéri erdő katedrálisát különleges koncertteremmé változtatja át a Szeged Classic Trio, A Quartist együttes és az SZTE-BBMK fafúvós triójának koncertje mellett Klebniczki György, Dóbisz Áron, Damodai Bence és Vizsolyi Lívia fellépése.

A Teátrum valamennyi előadásához jegyet kell váltanunk, melyet a honlapjukon tehetünk meg.

(A kép a Tisza Teátrum Presszó – szonáta c. előadásáról készült.)

Előző sztori

Politikai futóverseny folyik, ahol hülyeségekkel próbálnak kitűnni!

Következő sztori

Vers a peronon: egy csipetnyi költészet vár ránk a busz-és vasútállomásokon