Közélet

Virágokkal küzdenek a kátyúk ellen Szegeden!

Virágokkal küzdenek a kátyúk ellen Szegeden!

2021. május 19., szerda
Virágokkal küzdenek a kátyúk ellen Szegeden!
Olvasói felvétel

Bravúros megoldással hívta fel a figyelmet valaki tegnap a Széchenyi téren tátongó hatalmas lyukra: virágot ültetett bele. A város ennek hatására rövid időn belül cselekedett, az amúgy már évek óta problémát okozó kátyút villámgyorsan befoltozták. Talán ugyan az a gerillakertész most egy újabb, kicsinek nem mondható aszfalthibát pofozott ki.

Tegnap mi is beszámoltunk a Széchényi téri kátyú kivirágzásáról, mára pedig a Csongrádi sugárút és a Hont Ferenc utca közötti MOL kútnál lévő gigászi lyuk lett beültetve – derül ki egy szegedi Facebook csoport bejegyzéséből. Nem csak a kommentelők, de mi is izgatottan várjuk, hogy vajon ezt a kátyút is olyan villámgyorsan befoltozza-e az önkormányzat, mint a tegnapit. Van, aki szerint mozgalmat kellene szervezni és az összes lyukba virágot ültetni: akkor talán egyik napról a másikra eltűnnének a lyukak a szegedi utakról.

Ha fejlemény történik az ügyben, jelezni fogjuk!

Fotó: Szegeden láttam (Facebook)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.