Balhé

Összeverekedett két társaság egy megyei faluban

Összeverekedett két társaság egy megyei faluban

2021. május 7., péntek
Összeverekedett két társaság egy megyei faluban

A megalapozott gyanú szerint a fiatalabb férfi gépkocsival közlekedett kedd este az egyik megyebeli faluban, amikor egy másik autóban meglátta a haragosát. A közeli vendéglő előtt szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított elővett egy kést és közölte a sértettel, hogy „meghalsz”.

Ekkor a sértett az autójához lépett, egy fahusángot akart elővenni, melyre válaszul a gyanúsított a kést a csomagtartóba szúrta, majd az alkarján megvágta a sértettet.

A támadás hatására a sértett segítségül hívta rokonait, ahogy a gyanúsított rokonsága is megjelent a helyszínen. A két társaságból, melyben több beazonosítatlan személy is részt vett, több szerszámmal, köztük vascsővel és lapáttal is bántalmazta, a vita lezárásaként pedig egy biciklivel dobták meg a sértettet. Az eseménysorozat végére egy 25-30 fős feldühödött csoportosulás alakult ki a vendéglő előtt.

A felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a bűnismétlés, továbbá az eljárás meghiúsításának veszélyére tekintettel tett indítványt a két férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.