Összeverekedett két társaság egy megyei faluban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A letartóztatását indítványozta a Szegedi Járási Ügyészség annak a két férfinak, akik minden, a kezük ügyébe kerülő eszközzel a haragosukra támadtak - írja az Ügyészség. A kisebb verekedés végül 25-30 fősre duzzadt.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalabb férfi gépkocsival közlekedett kedd este az egyik megyebeli faluban, amikor egy másik autóban meglátta a haragosát. A közeli vendéglő előtt szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított elővett egy kést és közölte a sértettel, hogy „meghalsz”.

Ekkor a sértett az autójához lépett, egy fahusángot akart elővenni, melyre válaszul a gyanúsított a kést a csomagtartóba szúrta, majd az alkarján megvágta a sértettet.

A támadás hatására a sértett segítségül hívta rokonait, ahogy a gyanúsított rokonsága is megjelent a helyszínen. A két társaságból, melyben több beazonosítatlan személy is részt vett, több szerszámmal, köztük vascsővel és lapáttal is bántalmazta, a vita lezárásaként pedig egy biciklivel dobták meg a sértettet. Az eseménysorozat végére egy 25-30 fős feldühödött csoportosulás alakult ki a vendéglő előtt.

A felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a járási ügyészség a bűnismétlés, továbbá az eljárás meghiúsításának veszélyére tekintettel tett indítványt a két férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Előző sztori

Az SZFE hallgatói is kiállnak a Thealter-ért

Következő sztori

Munkácsy-díjas festőművész kiállításával nyit újra a REÖK