/

Okosjeggyel korszerűsít a MÁV

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MÁV-Start Zrt. közleménye szerint a kizárólag digitális elérhető jeggyel akár 40%-kal olcsóbban utazhatunk.

A vonathoz kötött, dinamikus árazású Okosjegyek első és másodosztályon is elérhetők, korlátozott számban. A nagyobb kedvezmény igénybevételéhez érdemes mielőbb megváltani a menetjegyet, vagyis minél hamarabb megvásároljuk, annál olcsóbb.

Az Okosjegyek a MÁV applikációban és az új ELVIRA felületén vásárolhatók meg a szegedi InterCity szerelvényekre, beleértve a hely- és menetjegyet is. A kínálat a felülvizsgálatok alapján változhat annak érdekében, hogy az utasok az eddigieknél lényegesen kényelmesebben utazhassanak a másodosztály helyett akár első osztályon, illetve korábbi vagy későbbi járattal.

Forrás: MÁV-START

A tervek szerint az Okosjegy elérhető lesz a balatoni vonatokra a nyári forgalomban, az év végéig pedig országosan az összes InterCity vonatra is bevezetik. Jelenleg az ajánlat a teljes áron utazók számára ad lehetőséget az eddiginél olcsóbb utazásra; akár a saját autó vagy a telekocsi-használat kiváltására, de a kedvezményes áron utazók, elsősorban a diákok számára történő kiterjesztést lehetőségeit is vizsgálják.

Előző sztori

Idén sem lesz Sziget Fesztivál

Következő sztori

Marco Rossi kihirdette az EB-re készülő bő keretet