/

Mihálik “nyomoz” és “lebuktat”, de otthon kellene szétnéznie!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Se hírértéke, se közszolgálati érintettsége nincs, mégis annyira abszurd, hogy megírjuk: Mihálik Edvin nyomoz! A Momentum szegedi országgyűlési képviselőjelölt jelöltje ki tudja miért, de Nemesi Pál kommunikációs munkatársa után vizsgálódik. Napok óta hajtja a témát a közösségi oldalán a fiatal és feltörekvő politikus, szerződéseket kér ki és tényfeltár.

Most sikerült lelepleznie, hogy Kiss Balázst nem a miniszterelnökség alkalmazza. Ebből Mihálik egy rettenetesen hosszú posztot írt, és levonta azt a következtetést, hogy

  1. ez gyanús,
  2. mivel nincs szerződése, megtévesztő, amit művel Nemesi kommunikációs munkatársa.

Ha nem érti, mi az összefüggés, hogyan jutott el ide Mihálik Edvin, akkor megnyugtatjuk: nem önben van a hiba! Vagy bennünk is van, mert mi se értjük.

“Kiss Balázs Imre, Nemesi sikertelen polgármesteri kampányának és a Szeged365 szerkesztőségének egyik vezetője, a Dél-Alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna szóvivőjeként mutatja be magát minden fórumon. Csakhogy a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint náluk semmilyen szerződéses jogviszonya nincsen.

Ismétlem, a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint: nincs munkaszerződése, nem nevezték ki köztisztviselőnek, nem kötöttek vele semmiféle szerződést, nem állított ki semmiféle teljesítési igazolást”

– írja már-már felháborodva a fiatal politikus, zöld tanácsnok.

“Hogy lehetséges az, hogy ez az ember ennek ellenére magát nagy nyilvánosság előtt, megtévesztő módon a Dél-Alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna hivatalos szóvivőjének nevezi” – teszi fel a szerinte fontos kérdést, és kérdőre von amiatt, mert “állami tisztviselők között zajló hivatalos találkozók tartalmáról közöl bizalmas információkat a kormány nevében (mármint Kiss), mindezt hivatalos tájékoztatásnak állítja be, illetve szegedi és Csongrád-Csanád megyei állampolgárokkal való egyeztetések során a kormányzati intézmény hivatalos szóvivőjének adja ki magát, úgy tesz, mintha lenne bármire befolyása” – magyarázza Mihálik Edvin.

A végére hagyta az igazi mattot a képviselőjelölt, szerinte ugyanis :

“Itt valaki nem mond igazat!

Vagy arról van szó, hogy Kiss Balázs illetéktelen módon adja ki magát szóvivőnek, vagy Nemesi Pál szándékosan úgy alkalmazza őt, hogy a részleteket az adófizetők ne ismerhessék meg” – véli Mihálik.

Javasolnánk egy harmadik lehetőséget: az évtizedek óta dúsgazdag Nemesi Pál, aki egy lapot is finanszírozhat, csak megengedheti magának, hogy a saját pénzéből alkalmazzon egy kommunikációs szakembert is. Vagy többet.

Inkább a Momentumnak kellene elszámolnia

Mihálik Edvin, miközben “leleplez” egy sajtóst, azt nem kérte számon, hogy éppen saját pártelnöke, Fekete-Győr András nem tudott elszámolni több mint 137 millió forinttal. A Partizán műsorában – amelyben egyébként meglehetően beégett a pártelnök – ennek komoly teret is szentelt Gulyás Márton. Ha valakinek kimaradt volna ez a jelenet, akkor ezt érdemes megnézni:

Bár Fekete-Győr a műsorban megígérte, hogy utána fog nézni ennek, a honalpon mi nem találtuk nyomát semmiféle korrekciónak, vagy részletes elszámolásnak.

Előző sztori

Bálint Sándorra emlékeztek halálának évfordulóján

Következő sztori

A Goodwill Pharma Tisza Tollas SE klasszisa nyerte a portugál nyílt bajnokságot