Közélet

Júliusban nyit az Aquapolis gyógyászati szárnya, új jegytípusok is elérhetőek

Júliusban nyit az Aquapolis gyógyászati szárnya, új jegytípusok is elérhetőek

2021. május 28., péntek
Júliusban nyit az Aquapolis gyógyászati szárnya, új jegytípusok is elérhetőek

Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy radikális változások történtek a Napfényfürdő jegystruktúrájában, kvázi teljesen megszűnt a régi rendszer és csak bizonyos számú alkalomra szóló bérletet lehet váltani. Egy ma délelőtti sajtóközleményben többek között a jegytípusokról is nyilatkoztak a fürdő munkatársai.

https://szegedma.hu/2021/05/igazi-luxuscikk-lett-a-napfenyfurdo-korlatlan-berlete

Július másodikán nyit újra az Aquapolis gyógyászati szárnya, amit mostantól Dóra Fürdőgyógyászati Központ néven vehetnek igénybe a látogatók, a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. szakmai irányítása alatt. A rehabilitálódóknak kedvezményes jegyet biztosítanak a fürdőbe, ami 3 órára szól és 1890 forintba kerül. A jól ismert TB-támogatott szárazföldi és balneológiai kezelések további gyógyászati kezelésekkel kiegészülve szakorvosi felügyelet mellett közel 2000 m2-en zajlanak majd az újranyitás után, valamint a mozgásszervi betegséggel küzdő vendégeket szakorvosi diagnosztika és ajánlás alapján háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval fogadja a gyógyászati részleg.

A jegyekkel kapcsolatban annyi fejlemény történt, hogy mostantól a 10, 20 vagy 30 alkalomra szóló bérlettel rendelkezők ingyenesen vehetik igénybe a Napfényfitnesst, ami a zárás alatti fejlesztéseknek köszönhetően új szolgáltatásokkal is bővült. Továbbá a következő jegytípusokkal bővült a választék: 3 órás, esti és családi jegy. Ezeknek a díjszabásáról a Napfényfürdő Aquapolis oldalán tud tájékozódni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.