Júliusban nyit az Aquapolis gyógyászati szárnya, új jegytípusok is elérhetőek

Éves bérlet azonban továbbra sem lesz.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy radikális változások történtek a Napfényfürdő jegystruktúrájában, kvázi teljesen megszűnt a régi rendszer és csak bizonyos számú alkalomra szóló bérletet lehet váltani. Egy ma délelőtti sajtóközleményben többek között a jegytípusokról is nyilatkoztak a fürdő munkatársai.

Július másodikán nyit újra az Aquapolis gyógyászati szárnya, amit mostantól Dóra Fürdőgyógyászati Központ néven vehetnek igénybe a látogatók, a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. szakmai irányítása alatt. A rehabilitálódóknak kedvezményes jegyet biztosítanak a fürdőbe, ami 3 órára szól és 1890 forintba kerül. A jól ismert TB-támogatott szárazföldi és balneológiai kezelések további gyógyászati kezelésekkel kiegészülve szakorvosi felügyelet mellett közel 2000 m2-en zajlanak majd az újranyitás után, valamint a mozgásszervi betegséggel küzdő vendégeket szakorvosi diagnosztika és ajánlás alapján háziorvosi vagy szakorvosi beutalóval fogadja a gyógyászati részleg.

A jegyekkel kapcsolatban annyi fejlemény történt, hogy mostantól a 10, 20 vagy 30 alkalomra szóló bérlettel rendelkezők ingyenesen vehetik igénybe a Napfényfitnesst, ami a zárás alatti fejlesztéseknek köszönhetően új szolgáltatásokkal is bővült. Továbbá a következő jegytípusokkal bővült a választék: 3 órás, esti és családi jegy. Ezeknek a díjszabásáról a Napfényfürdő Aquapolis oldalán tud tájékozódni

Előző sztori

Meghalt 28 beteg, 448 új fertőzöttet regisztráltak

Következő sztori

Kenderfarmot számoltak fel Csengelén