Szórakozás

Ajándék vetítés egészségügyi dolgozóknak a Belvárosi Moziban!

Ajándék vetítés egészségügyi dolgozóknak a Belvárosi Moziban!

2021. május 31., hétfő
Ajándék vetítés egészségügyi dolgozóknak a Belvárosi Moziban!

A Belvárosi Mozi csapata szeretné megköszönni és megünnepelni az egészségügyi dolgozók járvány alatt tanúsított emberi helytállásukat.

Hálánk kifejezéséül szeretettel várjuk őket és akár három családtagjukat a 2021. június 12-én 14.00 órakor kezdődő ajándék filmvetítésünkre. Egy életigenlő és egyben szívmelengető családi kalandfilmet választottunk.

A „Taníts meg repülni!” c. film cselekménye a vadmadarak megmentéséért folytatott küzdelem közben rendeződő apa-fiú kapcsolatról szól gyönyörű természeti felvételekkel. A filmet a forgatókönyvet is jegyző Christian Moullec igaz története inspirálta. A férfit nem véletlenül nevezték el Birdmannek (Madárembernek), hiszen 1995-től rendszeresen repült együtt vadludakkal, hogy védettebb területekre vezetve őket megakadályozza számuk csökkenését.

Az, hogy az ingyenes filmvetítés megvalósulhat, azért köszönet illeti a Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesületet. Az érdeklődők részvételi szándékukat a résztvevők pontos számának (4-3-2-1) megjelölésével kérjük, jelezzék a belvmozi.penztar@gmail.com e-mail címen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.