Sport

A MOL-Pick Szeged tisztázta a Källmannal kapcsolatos félreértéseket

A MOL-Pick Szeged tisztázta a Källmannal kapcsolatos félreértéseket

2021. május 7., péntek
A MOL-Pick Szeged tisztázta a Källmannal kapcsolatos félreértéseket

Ahogy azt lapunk több újsághoz hasonlóan megírta, Jonas Källman az Aftonbladetnek nyilatkozott annak kapcsán, hogy a Mol-Pick Szeged nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését. A Tisza-parti klub a cikket szintén szemléző Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményben reagált a svéd lapban megjelentekre, melyet változtatás nélkül az alábbiakban olvashatnak.

„Szeretnénk tisztázni a csapatkapitányunkkal, Jonas Källmannal kapcsolatban felmerült félreértéseket. Jonas a csapatunk kapitánya, a Mol-Pick Szeged legendája, akinek saját fejezete van történelmünkben. A 2021–2022-es szezon tervezésekor szakmai stábunk úgy ítélte meg, hogy eredményei és érdemei elismerése mellett alapvetően a posztján más játékosokban gondolkozunk. Erről Jonast 2020 decemberében személyesen tájékoztattuk. Jonas ugyanekkor minket arról tájékoztatott, hogy feltétlenül folytatni szeretné játékos karrierjét. Erre a fentiek tekintetében nálunk sem első, sem pedig második számú balszélsőként nem tudtunk számára lehetőséget biztosítani, így tájékoztattuk, hogy folytathat tárgyalásokat más csapatokkal játékoskarrierje folytatásáról.

Amint véglegessé vált keretünkben a két balszélső kérdése, csapatkapitányunkat ismét személyesen (nem levélben, e-mailben, üzenetben, stb) tájékoztattuk. Bízunk abban, hogy a fentiektől eltérő információk csupán fordítási hibákból erednek, ugyanakkor csalódottságunkat szeretnénk kifejezni, hogy a megjelent információk hitelességéről az azt leíró, majd átvevő média nem bizonyosodott meg. Klubunk ahogyan eddig is, továbbra is folyamatosan a sajtó munkatársainak rendelkezésére áll. Jonas története a Mol-Pick Szegeddel érdemei fényében soha nem érhet véget ugyanakkor egy nagyszerű fejezet 2021 júniusában lezárul. Bízunk benne, hogy a játékoskarrierjét követően más feladatkörben ismét a klubunkban tudhatjuk” – áll a Szeged szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.