A MOL-Pick Szeged tisztázta a Källmannal kapcsolatos félreértéseket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ahogy azt lapunk több újsághoz hasonlóan megírta, Jonas Källman az Aftonbladetnek nyilatkozott annak kapcsán, hogy a Mol-Pick Szeged nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését. A Tisza-parti klub a cikket szintén szemléző Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményben reagált a svéd lapban megjelentekre, melyet változtatás nélkül az alábbiakban olvashatnak.

„Szeretnénk tisztázni a csapatkapitányunkkal, Jonas Källmannal kapcsolatban felmerült félreértéseket. Jonas a csapatunk kapitánya, a Mol-Pick Szeged legendája, akinek saját fejezete van történelmünkben. A 2021–2022-es szezon tervezésekor szakmai stábunk úgy ítélte meg, hogy eredményei és érdemei elismerése mellett alapvetően a posztján más játékosokban gondolkozunk. Erről Jonast 2020 decemberében személyesen tájékoztattuk. Jonas ugyanekkor minket arról tájékoztatott, hogy feltétlenül folytatni szeretné játékos karrierjét. Erre a fentiek tekintetében nálunk sem első, sem pedig második számú balszélsőként nem tudtunk számára lehetőséget biztosítani, így tájékoztattuk, hogy folytathat tárgyalásokat más csapatokkal játékoskarrierje folytatásáról.

Amint véglegessé vált keretünkben a két balszélső kérdése, csapatkapitányunkat ismét személyesen (nem levélben, e-mailben, üzenetben, stb) tájékoztattuk. Bízunk abban, hogy a fentiektől eltérő információk csupán fordítási hibákból erednek, ugyanakkor csalódottságunkat szeretnénk kifejezni, hogy a megjelent információk hitelességéről az azt leíró, majd átvevő média nem bizonyosodott meg. Klubunk ahogyan eddig is, továbbra is folyamatosan a sajtó munkatársainak rendelkezésére áll. Jonas története a Mol-Pick Szegeddel érdemei fényében soha nem érhet véget ugyanakkor egy nagyszerű fejezet 2021 júniusában lezárul. Bízunk benne, hogy a játékoskarrierjét követően más feladatkörben ismét a klubunkban tudhatjuk” – áll a Szeged szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Előző sztori

Engedélyezte a kínai Sinopharm vakcinát a WHO!

Következő sztori

Közel két és fél millió magyar megkapta már a második oltást