Megtalálták a konténert, ahol Szabó Bálint raboskodott!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szabó Bálint szerint “áttörés történt” elrablásának ügyében, és erről a Mindenki Szegedért Mozgalom közösségi oldalán számolt be.

“A mai napon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói megtalálták azt a fémkonténert, ahol 2021. február 15-én napközben Szabó Bálint független önkormányzati képviselőt elrablói mintegy másfél órán keresztül fogva tartották.

Amit “nem sikerült” a jelenlegi szegedi városvezetéssel szorosan együttműködő szegedi és csongrád megyei rendőröknek felkutatni, azt egy független rendőrség 100 kilométerrel messzebbről érkező és helyismerettel nem rendelkező munkatársai 50 nappal az események után megoldották

– írja a képviselő. Hozzétette: “Azt, hogy Szegeden a (forró nyomos és egyéb felderítéseket végző) rendőrök maguktól ilyen bénák, vagy külső befolyásra, azt (egyelőre) mindenkinek a fantáziájára bízzuk…”.

Szabó Bálintnak aztuán veszett nyoma, hogy egy leleplező sajtótájékoztatót ígért be. A napokban közölte, nem mondott le erről, a nyilvánosság jelenti számára a biztonságot.

Előző sztori

Többen sorokra számítottak, de úgy néz ki, könnyen megy a vásárlás

Következő sztori

Nem sikerült a bravúr a Szedeáknak