Krimi

Megtalálták a konténert, ahol Szabó Bálint raboskodott!

Megtalálták a konténert, ahol Szabó Bálint raboskodott!

2021. április 7., szerda
Megtalálták a konténert, ahol Szabó Bálint raboskodott!

Szabó Bálint szerint "áttörés történt" elrablásának ügyében, és erről a Mindenki Szegedért Mozgalom közösségi oldalán számolt be.

"A mai napon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói megtalálták azt a fémkonténert, ahol 2021. február 15-én napközben Szabó Bálint független önkormányzati képviselőt elrablói mintegy másfél órán keresztül fogva tartották.

Amit “nem sikerült” a jelenlegi szegedi városvezetéssel szorosan együttműködő szegedi és csongrád megyei rendőröknek felkutatni, azt egy független rendőrség 100 kilométerrel messzebbről érkező és helyismerettel nem rendelkező munkatársai 50 nappal az események után megoldották

- írja a képviselő. Hozzétette: "Azt, hogy Szegeden a (forró nyomos és egyéb felderítéseket végző) rendőrök maguktól ilyen bénák, vagy külső befolyásra, azt (egyelőre) mindenkinek a fantáziájára bízzuk...".

Szabó Bálintnak aztuán veszett nyoma, hogy egy leleplező sajtótájékoztatót ígért be. A napokban közölte, nem mondott le erről, a nyilvánosság jelenti számára a biztonságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.