Két góllal nyert a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szeged-Csanád Grosics Akadémia Gajdos és Haruna góljaival 2-0-ra legyőzte a Soroksárt a Merkantil Bank Liga 34. fordulójában. Dragan Vukmir csapata már négy mérkőzés óta veretlen.

Jó iramban kezdtek a szegediek, az első negyedórában többször is sikerült eljutni az ellenfél kapujához, de Major kapust ekkor még nem tudták próbára tenni.

A kezdeti nyomást követően kiegyenlítettebbé vált a játék és a Soroksár előtt is adódott néhány komolyabb lehetőség: előbb Csontos kísérletét védte Takács, majd Csernik lövése csattant a keresztlécen.

A fordulást követően is egyenlő erők küzdelme zajlott. Előbb Gréczi majd Mohl veszélyeztetett egy-egy átlövéssel, a túloldalon Csernik hatalmas bravúrra késztette Takácsot.

A 67. percben kettős cserére szánta el magát Dragan Vukmir: pályára lépett Gajdos Zsolt, valamint Jammeh Haruna. Mint később kiderült, ez nyerő húzásnak bizonyult, ugyanis kilenc perccel a cseréket követően egy mintaszerű akció végén Ódor centerezését után Gajdos félfordulatból bevette a vendégek kapuját.

A gólt követően nagyobb kockázatot vállalt a Soroksár, így a fellazult védelemre többször is veszélyes kontratámadást vezettek a hazaiak, aminek meg is lett a gyümölcse: a 83. percben egy lendületes ellentámadás végén Kóródi kihagyhatatlan helyzetbe hozta Harunát, aki ötödik meccsén harmadszor volt eredményes és ezzel beállította a 2-0-s végeredményt.

Dragan Vukmir csapata sorozatban negyedik mérkőzésén sem talált legyőzőre. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia legközelebb szerdán 17 órakor a Dorog vendégeként lép pályára Gyirmóton.

Merkantil Bank Liga, 34. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Soroksár SC 2–0 (0-0)
Szeged, Szent Gellért Fórum, zárt kapuk mögött. Vezeti: Szigetvári Márk (Varga G., Belicza).
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács J. – Ódor, Moga, Szilvási, Mohl – Jovanovic (Oláh G., 92.), Simon Á. – Dobos Á. (Gajdos, 67.), Varga Sz. (Gréczi M., a szünetben), Kóródi (Kővári, 85.) – Grumics (Haruna, 67.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Soroksár SC: Major B. – Kópis (Gárdos, 75.), Gengeliczki, Csontos, Pászka – Hudák M., Derekas – Csernik (Orosz M., 84.), Korozmán, Magyari (Ramadan, 67.) – Erdélyi (Lovrencsics B., 67.). Vezetőedző: Lipcsei Péter.
Gól: Gajdos (76.). Haruna (83.)

Dragan Vukmir: – Először is szeretnék gratulálni a játékosaimnak, tiszta szívvel és becsülettel dolgoztak ma is. Nagyon jó ellenfél volt a Soroksár, nekik is megvoltak a lehetőségeik, de most ebből a mérkőzésből mi jöttünk ki jobban.

Előző sztori

A karantén egészségre gyakorolt hatásai

Frissítve
Következő sztori

Enyhítés: éjfélkor kezdődik a kijárási tilalom, tovább lehetnek nyitva a boltok