Közélet

Ezek Fekete-Győr András legerősebb "válaszai" a fontos kérdésekre!

Ezek Fekete-Győr András legerősebb "válaszai" a fontos kérdésekre!

2021. április 19., hétfő
Ezek Fekete-Győr András legerősebb "válaszai" a fontos kérdésekre!

A Partizán kérdezte Fekete-Győr Andrást, egy mélyinterjú formájában. Nem sikerült éppen a legjobban ez a szereplés a Momentum szempszögéből, még a rajongók is kiakadtak látva ezt:

https://youtu.be/hXA3ZuXq1sg?t=7

Ki szavaz a baloldalra? nevű oldal a Facebookon tett közzé egy videóösszeállítást Fekete-Győr Andrásnak a Partizán-interjújáról - vette észre a Mandiner. A videóba a pártelnöknek azokat a válaszait vágták össze, amikor megakadt, vagy nem tudott választ adni Gulyás Márton kérdéseire. „Minden elakadást egyszer vágtunk be!” – írja a bejegyzés megosztója. Ennek alapján

az derül ki, hogy a fiatal politikusnak az interjú során körülbelül 40-szer okozott nehézséget a válaszadás.

Fontos kérdésekre egyszerűen nem tudott válaszokat adni Fekete-Győr, de nem csak egy-két kérdésre, hanem sorozatosan. Sokszor ellentmondásokba keveredett önmagával is - erre a riporter figyelmeztette is.

A Partizán közel 4 órás interjút készített a Momentum elnökével, amiből készült egy fogaszthatóbb 55 perces verzió is. Mi mindkettőt megnéztük, illetve meghallgattuk, de nincs igazából különbség: Fekete-Győr rendkívül leszerepelt.

A teljes interjú ITT, a vágott, rövidebb műsor pedig ITT nézhető meg.

https://www.youtube.com/watch?v=W4ejIsd-GF8

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.