/

Ezek Fekete-Győr András legerősebb “válaszai” a fontos kérdésekre!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rettenetes nagyot égett a Momentum elnöke, ráadásul baráti tűzben. Még a rajongóknál is kiverte a biztosítékot amiket beszélt, vagy nem beszélt egy interjúban.

A Partizán kérdezte Fekete-Győr Andrást, egy mélyinterjú formájában. Nem sikerült éppen a legjobban ez a szereplés a Momentum szempszögéből, még a rajongók is kiakadtak látva ezt:

Ki szavaz a baloldalra? nevű oldal a Facebookon tett közzé egy videóösszeállítást Fekete-Győr Andrásnak a Partizán-interjújáról – vette észre a Mandiner. A videóba a pártelnöknek azokat a válaszait vágták össze, amikor megakadt, vagy nem tudott választ adni Gulyás Márton kérdéseire. „Minden elakadást egyszer vágtunk be!” – írja a bejegyzés megosztója. Ennek alapján

az derül ki, hogy a fiatal politikusnak az interjú során körülbelül 40-szer okozott nehézséget a válaszadás.

Fontos kérdésekre egyszerűen nem tudott válaszokat adni Fekete-Győr, de nem csak egy-két kérdésre, hanem sorozatosan. Sokszor ellentmondásokba keveredett önmagával is – erre a riporter figyelmeztette is.

A Partizán közel 4 órás interjút készített a Momentum elnökével, amiből készült egy fogaszthatóbb 55 perces verzió is. Mi mindkettőt megnéztük, illetve meghallgattuk, de nincs igazából különbség: Fekete-Győr rendkívül leszerepelt.

A teljes interjú ITT, a vágott, rövidebb műsor pedig ITT nézhető meg.

Előző sztori

Orbán Viktor is reagált a Szuperligára

Következő sztori

Müller Cecília: A legfontosabb, hogy most tegyük védetté magunkat