Szórakozás

Elő a fecskét és a bikinit: 28 fok is lehet szombaton!

Elő a fecskét és a bikinit: 28 fok is lehet szombaton!

2021. április 27., kedd
Elő a fecskét és a bikinit: 28 fok is lehet szombaton!

Szerdától egyre melegebb levegő érkezik dél, délnyugat felől, május első napján többfelé 25 foknál is melegebb lehet - szól az Időkép előrejelzése, és mi hinni akarunk neki!

Szerdátólegyre melegebb légtömegekérkeznek dél, délnyugat felől. Ennek köszönhetően mindenhol megszűnnek az éjszakai fagyok, a hét második felében már egyre kevesebb helyen csökken 10 fok alá hajnalonként a hőmérséklet.

A nappali felmelegedés is napról napra erősödik,

csütörtökön és a péntekenaz ország nagy részén már 20 foknál is melegebb lesz, néhol a 25 fokot is megkarcolja az időjárás.

Ezeken a napokon a napsütés mellett gomolyfelhők képződnek és helyenként záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Szeles idő lesz: csütörtökön a déli-délnyugati, pénteken a nyugati-délnyugati szél fújhat élénken, többfelé erősen.

A felmelegedés várhatóanszombatraéri el a csúcsát, május első napján többfelé meghaladja a 25 fokot, délen, Szeged térségében 27-28 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.