/

Elő a fecskét és a bikinit: 28 fok is lehet szombaton!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdától egyre melegebb levegő érkezik dél, délnyugat felől, május első napján többfelé 25 foknál is melegebb lehet – szól az Időkép előrejelzése, és mi hinni akarunk neki!

Szerdától egyre melegebb légtömegek érkeznek dél, délnyugat felől. Ennek köszönhetően mindenhol megszűnnek az éjszakai fagyok, a hét második felében már egyre kevesebb helyen csökken 10 fok alá hajnalonként a hőmérséklet.

A nappali felmelegedés is napról napra erősödik, 

csütörtökön és a pénteken az ország nagy részén már 20 foknál is melegebb lesz, néhol a 25 fokot is megkarcolja az időjárás.

Ezeken a napokon a napsütés mellett gomolyfelhők képződnek és helyenként záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Szeles idő lesz: csütörtökön a déli-délnyugati, pénteken a nyugati-délnyugati szél fújhat élénken, többfelé erősen.

A felmelegedés várhatóan szombatra éri el a csúcsát, május első napján többfelé meghaladja a 25 fokot, délen, Szeged térségében 27-28 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Előző sztori

Hamarosan kinyit a szegedi vármúzeum!

Következő sztori

Egy ideje nem volt ilyen kevés új fertőzött