Sport

Élcsapathoz látogat a Szeged-Csanád GA

Élcsapathoz látogat a Szeged-Csanád GA

2021. április 17., szombat
Élcsapathoz látogat a Szeged-Csanád GA

A PMFC-vel eddig három alkalommal játszott tétmérkőzést a Szeged-Csanád GA, a mérleg két szegedi siker mellett egy pécsi győzelem. Az őszi összecsapáson Rácz László találata döntött a vörös-feketék javára. A szegedi alakulat legutóbb 2018. augusztus 11-én lépett pályára a baranyai megyeszékhelyen, akkor Oláh és Germán góljaival 2-1-re diadalmaskodtak az NB III. Közép csoportjában, amelyet később meg is nyertek.

-Egy nagyon jó csapat ellen készülünk, ezt a táblázaton elfoglalt helyezésük is mutatja – kezdte Dragan Vukmir. – Nehéz meccs lesz, pláne, hogy a pécsiek hazai pályán játszanak. Agresszív, támadó focit játszanak és ezt eredményesen teszik. Mi erre készülünk és szeretnénk megnyerni a mérkőzést. Bár azutóbbi két fordulóban pontokat szereztünk, a Kaposvár ellen nyertünk is, de minden meccs más és nekünk arra kell törekednünk, hogy a következő mérkőzésen is a legjobb formánkat tudjuk nyújtani– fogalmazta meg elvárásait a kék-feketék vezetőedzője.

A vasárnap 17 órakor kezdődő zárt kapus mérkőzést streamen keresztül követhetik a szurkolók.

https://www.youtube.com/watch?v=DaZ_rFjwCu8&ab_channel=SportstreamLivestream

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.