Sport

Egy pillanatig sem volt kérdés a Szedeák sikere

Egy pillanatig sem volt kérdés a Szedeák sikere

2021. április 17., szombat
Egy pillanatig sem volt kérdés a Szedeák sikere

Már az első negyed után látszódott, hogy az alapaszakasz 3. helyén záró Szedeák esélyt sem ad a pakasiaknak. Djordje Dzeletovics képtelen volt hibázni, a második negyedben 4/4 volt a triplamutatója. A szegedi légiósnak a 25. percig makulátlan maradt a dobási statisztikája. Addigra viszont a meccs is eldőlt, mivel akkor már 20 pont körül volt folyamatosan a hazai előny. A negyedik negyedre kevés izgalom maradt, a szegedi fiatalok is szerepet kaptak, de a magabiztos Szedeák győzelem nem volt veszélyben.

Folytatás kedden Pakson-hasonló játékkal ott sem lesz kérdés ki nyeri meccset.

Szrecsko Szekulovics:– Annak ellenére, hogy csapatomnak nincs playoffrutinja, mi voltunk az esélyesek, és domináltunk is a találkozón. Örülök a győzelemnek, de ez csupán az első lépés volt az elődöntő felé vezető úton.
Dzunics Braniszlav:– Minden játékelemben felülmúlt bennünket a Szeged, ezért eltekintenék az értékeléstől. Ahhoz, hogy a második mérkőzésen eredményesek legyünk, más felfogásban kell pályára lépnünk.

Kosárrlabda NB I., rájátszás, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Naturtex-SZTE-Szedeák – Atomerőmű SE 105-83 (31-19, 31-26, 23-15, 20-23)
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok
Vezette: Cziffra Cs., dr. Mészáros B., Söjtöry T. (Faidt M.)
Szedeák:Kerpel-Fronius G. 7, Govens 14/6, Brown 15/3, Dzeletovics 40/15, Dickey 4. Csere: Keller I. 9/3, Bognár K. 7/3, Kerpel-Fronius B. 7/3, Balogh 2, Olasz -, Mayer -, Polányi -. Vezetődező: Szrecsko Szekulovics
ASE:Kovács Á. 5, Capers 26/9, Valerio-Bodon 3, Lóránt P. 5, Jackson 14/6. Csere: Eilingsfeld 10, Shepard 6, Paige 6, Velkey 5/3, Gulyás 2, Kis R. 1. Vezetőedző: Dzunics Braniszlav

A három győzelmig tartó párharcban 1-0-ra vezet a Szeged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.