Csalók élnek vissza a Deja Vu Fesztivál nevével

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt hetekben a közösségi platformokon egyre több a fake profil és kamu esemény jelenik meg az ország legnagyobb rendezvényeinek nevében. Ezen csalók áldozata lett az Magyarország egyetlen 3 napos retró fesztiválja a Deja Vu Fesztivál is. A létrehozott valamennyi kamu eseményektől és az ott leírtaktól a fesztivál szervezői teljes egészében elhatárolódik - írja közleményében a fesztiváligazgató.

A közleményt szó szerint fogjuk idézni:

“Kérünk mindenkit, hogy legyen kellően körültekintő és óvatos! A Deja Vu Fesztivál kizárólag saját hivatalos Facebook oldalán kommunikál. Hamarosan érkeznek is az első információk, hiszen a pandémiás helyzet ellenére sem állt le a szervezés, optimistán tekintünk előre és bízunk benne, hogy 2021-ben is mi tudjuk majd nyitni a fesztiválszezont Dél-Magyarországon! Ehhez viszont fesztiválozók felelősségtudatára is szükség van: regisztráljon az oltásra aki csak teheti.

Reméljük, hogy a nyári időszakban már visszakaphatjuk a korábban megszokott életünket. Addig is arra kérünk mindenkit, vigyázzon magára és társaira.”

Előző sztori

Kupadöntőben a Szeged! Jöhet címvédés?

Következő sztori

Közel a 3 millió beoltott

Legutóbbi hasonló cikkek