“Botka László kevesli a szegedi kulturális szférának juttatott többlettámogatást”

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

"Nem csoda, hiszen, ahonnan ő nézi, ebből az összegből még egy valamire való luxusterepjáróra sem futja" - véli a szegedi ellenzék.

Mint azt a SzegedMa megírta: Bartók Csaba 30 millió forintos támogatást intézett a szegedi kulturális intézményeknek, majd erről tájékoztatta a polgármestert is. Onnan azonban azt válaszolták nagyjából, hogy köszönik, de ez kevés. Majd a fidesz szerint irattak egy újabb lejárató cikket az önkormányzati kiadványban. Erre válaszul érkezett meg szombat délelőtt az ellenzék közleménye.

Íme:

“Végre megszólalt Botka László is a városi kulturális intézményeknek  szerzett többlettámogatás ügyében, de persze nem személyesen, csak úgy botkásan, leghűségesebb fegyverhordozójának mondott tollba egy igen alacsony színvonalú dolgozatot.

Ebben az irományban egyrészt elismétli azokat a lózungokat, amelyekkel a járvány kezdete óta fárasztják a szegedi polgárokat, azaz a kormány csak elvon és megszorít. Ezzel kapcsolatban

mindig azt hangsúlyozzák, hogy az önkormányzat milyen rosszul jár, csak arról feledkeznek meg, hogy ezek a pénzek az embereknél és a vállalkozásoknál maradnak, hogy minél könnyebben vészeljék át a járvány okozta válságot.

Botka László kevesli a szegedi kulturális szférának juttatott többlettámogatást. Nem csoda, hiszen, ahonnan ő nézi, ebből az összegből még egy valamire való luxusterepjáróra sem futja, ugyanakkor mi azt látjuk, hogy hozzávetőleg 6-8 – a városi kultúra területén dolgozó – alkalmazott egész éves bérére elegendő ez az összeg.

Mindezek fényében

arra kérjük polgármester urat, hogy ne azokat pocskondiázza, akik tesznek a városért, végre kezdjen el dolgozni! Ha Botka László egyetlen forintot is szerez Szegednek, mi nemcsak köszönetet fogunk mondani, de keresni fogjuk a lehetőségét, hogy minden segítséget megadjunk további források felkutatásában, hiszen mi Szegedért dolgozunk.

– írja a Szegedi Fidesz.

Hogy mi ez az egész, arról EBBEN a cikkünkben írtunk részletesebben:

Előző sztori

Vírus: 8 ezer fölött az új fertőzöttek száma

Következő sztori

Vissza kellene hívni a vicsorgó kutyákat, és sokkal nyugodtabb hely lenne Szeged

Legutóbbi hasonló cikkek