Közélet

Lassan tető alá kerül az új sportcsarnok

Lassan tető alá kerül az új sportcsarnok

2021. március 21., vasárnap
Lassan tető alá kerül az új sportcsarnok

Egyre inkább kirajzolódik hogy fog kinézni a Szegedi Multifunkcionális Sportcsarnok.

A Felső Tisza-parton épülő aréna munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak, és bizonyos munkafolyamatokat a tervezetthez képest korábban tudnak elkezdeni-tudta mega Magyar Építők.

"Tájékoztatásuk szerint a tervezett határidőre mind a tíz főtartó a helyére került, ezt követően a speciális darut szétszerelték, és elszállították. Elkészült továbbá az épület teljes monolit és előregyártott szerkezete, így a teljes lelátórendszer kiépítése befejeződött."- írta a szaklap.

Képeket is közöltek az építkezésről.

A Modern városok program keretében 35 milliárd forintból megépülő sportkomplexumban talál majd új otthonra többek között a MOL-Pick Szeged és a nemrégiben indult kézilabda-akadémia is. Jövő év januárban már a magyar–szlovák közös rendezésű férfikézilabda-Eb egyik helyszínéül szolgáló sportcsarnok várhatóan októberre készül el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.