Egyetem

Közgazdászhallgatókat támogat a gazdaságtudományi kar

Közgazdászhallgatókat támogat a gazdaságtudományi kar

2021. március 5., péntek
Közgazdászhallgatókat támogat a gazdaságtudományi kar

A Gazdaságtudományi Karon (GTK) közel 10 éve töretlenül működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mára már a kar mellett több mint 30 partner – köztük több egykori hallgató is - segíti ösztöndíj formájában a leendő közgazdászok tanulmányait. A kezdeményezésnek köszönhetően részben vagy egészben mentesülhetnek a tandíjkötelezettség alól a sikeres pályázók.

A pályázatokat bíráló bizottság döntése alapjána 2020/21-es tanév tavaszi szemeszterében 67 kimagasló tanulmányi eredményt elért hallgató részesült támogatásban.Közülük négyen az angol nyelvű Business Administration and Management alapképzésen folytatják tanulmányaikat. A hagyománnyá vált ösztöndíjátadó ünnepséget, a járványhelyzetre való tekintettel és mindenki egészségének megőrzése érdekében, februárban nem rendezték meg.

"A Kar ezúton szeretné kifejezni háláját partnerei számára: nagyon köszönik, hogy ismét támogatták hallgatóikat! Szívből gratulálnak a díjazottaknak és hasonló sikereket kívánnak a jövőben"- írta közleményében az SZTE. Az ösztöndíjat a Blureen Marketing és Piackutatás Kft, ContiTech Szeged, Coop Szeged Zrt, Ökonómia Közhasznú Alapítvány alapították ebben a félévben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.