Közgazdászhallgatókat támogat a gazdaságtudományi kar

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Gazdaságtudományi Karon (GTK) közel 10 éve töretlenül működik a tehetséggondozás céljából alapított ösztöndíjrendszer. Mára már a kar mellett több mint 30 partner – köztük több egykori hallgató is – segíti ösztöndíj formájában a leendő közgazdászok tanulmányait. A kezdeményezésnek köszönhetően részben vagy egészben mentesülhetnek a tandíjkötelezettség alól a sikeres pályázók.

A pályázatokat bíráló bizottság döntése alapján a 2020/21-es tanév tavaszi szemeszterében 67 kimagasló tanulmányi eredményt elért hallgató részesült támogatásban. Közülük négyen az angol nyelvű Business Administration and Management alapképzésen folytatják tanulmányaikat. A hagyománnyá vált ösztöndíjátadó ünnepséget, a járványhelyzetre való tekintettel és mindenki egészségének megőrzése érdekében, februárban nem rendezték meg.

“A Kar ezúton szeretné kifejezni háláját partnerei számára: nagyon köszönik, hogy ismét támogatták hallgatóikat! Szívből gratulálnak a díjazottaknak és hasonló sikereket kívánnak a jövőben”- írta közleményében az SZTE. Az ösztöndíjat a Blureen Marketing és Piackutatás Kft, ContiTech Szeged, Coop Szeged Zrt, Ökonómia Közhasznú Alapítvány alapították ebben a félévben.

Frissítve
Előző sztori

Kiderült: elhalasztják a tömeges oltást!

Következő sztori

Agresszív férfi hőbörgött a mórahalmi kormányablakban