Közélet

Leült tárgyalni Botka László és Nemesi Pál, de csak utóbbi beszél róla!

Leült tárgyalni Botka László és Nemesi Pál, de csak utóbbi beszél róla!

2021. március 24., szerda
Leült tárgyalni Botka László és Nemesi Pál, de csak utóbbi beszél róla!

Azért hoztam tető alá ezt a találkozót, hogy felkérjem a polgármester urat egy olyan munkacsoport létrehozására, amely Szegeden a harmadik híd megépítéséért fog felelni. Botka László azonnal igent mondott a felkérésemre


- nyilatkozta a Szeged365.hu-nak Nemesi Pál kormánybiztos.

A megbeszélésen Szeged hosszútávú gazdaságfejlesztési tervének hiánya és az ipari park kiemelten sürgős megvalósításának projektje is az asztalra került.

A kormánybiztos a úgy fogalmazott, hogy a Dél-alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéseiről a város összes országgyűlési képviselőjével és kormányzati szereplőjével egyeztetettek már.

Nemesi Pál elárulta, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival dolgoznak együtt a harmadik hídon, azonban hozzátette, hogy Nagy Sándor, Szeged városfejlesztési alpolgármesterével is egyeztetnek.

A kormánybiztos véleménye szerint össze kell fogni, hogy Szeged sikeres legyen, ugyanis sikeres Szeged nélkül nem lesz sikeres a Dél-Alföld.

A "történelmi találkozóról", avagy pillanatról se Botka László, se az önkormányzat (lapja) nem számolt be, és nem adott hírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.