Sport

Edzőt vált nyáron a szegedi pólócsapat

Edzőt vált nyáron a szegedi pólócsapat

2021. március 29., hétfő
Edzőt vált nyáron a szegedi pólócsapat

dr. Molnár Tamás a Szegedi VE ügyvezetője a klub honlapjának adott nyilatkozatában köszönetét fejezte ki a csapat jelenlegi edzőjének, Szabó Zoltánnak az elmúlt években végzett munkájáért.

– Az OB I-be való visszajutás után vette át a csapat irányítását, és kezdett komoly munkába, amelynek úgy gondolom, látszik az eredménye, sokat fejlődtünk, léptünk előre. Idény közben már jelezte, hogy civil foglalkozása mellett már nem tudja ellátni a feladatot, így került képbe klubunk saját nevelésű játékosa, Kiss Csaba. Ezer szállal kötődik a városhoz, a csapathoz, így több megbeszélést is folytattunk vele, és örömmel jelentem be, hogy nyártól ő felel majd a Szegedi VE szakmai munkájáért – idézi a klubhonlap az ügyvezetőt.

Kiss Csaba elmondta, nagy kihívás előtt áll, de örömmel vállalta el a feladatot.

–Kaptam már annyit ettől a klubtól, hogy most vissza is adjak, és dolgozzak a szegedi sikerekért. Az edzői munka nem ismeretlen számomra, évek óta az utánpótlásban dolgoztam, jelenleg is a Szegedi Vízipóló Suli gyermek korosztályának vagyok a trénere. Izgalmas lesz a kispadról dirigálni, de állok elébe, mert minden feltétel adott, hogy tovább fejlődjünk, hogy minél több szegedi tehetséget építsünk be a csapatba, és szép eredményeket érjünk el az OB I-ben – fogalmazta meg céljait a jövendőbeli tréner.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.