/

A járvány utáni életre készül a szegedi Keresztpont Egyesület

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Médiakampányt indított a szegedi Keresztpont Egyesület, hogy tudatosabban felkészülhessünk a koronavírus-járvány utáni időszakra.

Kezdjük együtt újra, és találjuk meg közösen azokat a mondatokat, amelyek segítik új életünket! Közösségi oldalain „gyűjtésbe” kezdett a Keresztpont, hogy minél több reményteljes szavunk, mondatunk legyen magunkhoz és egymáshoz az újrakezdésben! A kommentekben megfogalmazott gondolatokat, üzeneteket a koronavírus-járvány miatti korlátozások feloldásáig gyűjtik Szegeden, itthon és külföldön is, hogy majd egybegyúrva adhassák át Szeged újrakezdésének jelképeként.

A 2017-ben megalakult, református kötődésű Keresztpont Egyesület olyan öntevékeny csoport, amely egyetemisták és a szegedi fiatal generációk mentális fejlesztését tűzte ki célul. Először a Keresztpont Estékkel nyitott a szegedi közönség felé, és ezt a léleképítő munkát új formákban is folytatni kívánja a járványhelyzet elmúltával.

Előző sztori

Kásler Miklós szerint is szükség lehet további korlátozásokra

Következő sztori

Szemetet égettek Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek