Közélet

A járvány utáni életre készül a szegedi Keresztpont Egyesület

A járvány utáni életre készül a szegedi Keresztpont Egyesület

2021. március 2., kedd
A járvány utáni életre készül a szegedi Keresztpont Egyesület

Kezdjük együtt újra, és találjuk meg közösen azokat a mondatokat, amelyek segítik új életünket! Közösségi oldalain „gyűjtésbe” kezdett a Keresztpont, hogy minél több reményteljes szavunk, mondatunk legyen magunkhoz és egymáshoz az újrakezdésben! A kommentekben megfogalmazott gondolatokat, üzeneteket a koronavírus-járvány miatti korlátozások feloldásáig gyűjtik Szegeden, itthon és külföldön is, hogy majd egybegyúrva adhassák át Szeged újrakezdésének jelképeként.

A 2017-ben megalakult, református kötődésű Keresztpont Egyesület olyan öntevékeny csoport, amely egyetemisták és a szegedi fiatal generációk mentális fejlesztését tűzte ki célul. Először a Keresztpont Estékkel nyitott a szegedi közönség felé, és ezt a léleképítő munkát új formákban is folytatni kívánja a járványhelyzet elmúltával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.