Hírzóna

A baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen harcol

A baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen harcol

2021. március 7., vasárnap
A baloldal nem a vírus, hanem a kormány ellen harcol

A baloldal a kormány és nem a vírus ellen harcol, amiből a Jobbik is bőven kiveszi a részét - mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője vasárnap, az MTI-hez eljuttatott videóüzenetben.

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott, "hangulatot keltenek és álhíreket terjesztenek, miközben most fegyelmezettségre és összefogásra lenne szükség".

Kiemelte, Jakab Péter, a Jobbik elnöke "pár hete még hangosan nyitást követelt, miközben a harmadik hullám kellős közepén vagyunk".

"A füstgránátos munkatársáért nem meri vállalni a felelősséget, de közben Auschwitzban tréfálkozó sofőrje, több bérelt irodája és közel két és fél millió forintos fizetése van" - mondta Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus álszentnek nevezte Jakab Pétert, amiért "megpróbálja eljátszani a nép egyszerű gyermekét", miközben "havi 6 millió forintjába kerül az adófizetőknek".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.