Szegedi Fidesz: Soha többé kommunizmust!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz szegedi szervezete is megemlékezett a kommunizmus áldozatainak emléknapjáról. Közleményüket a továbbiakban változtatás nélkül közöljük.

A kommunizmus világszerte közel százmillió ember életét követelte,de a kommunizmus áldozatainak emléknapján nemcsak rájuk emlékezünk, hanem mindazokra, akiket megfosztottak tulajdonuktól, otthonuktól, családjuktól,szabadságuktól vagy emberi méltóságuktól ennek az embertelen ideológiának a nevében.

Emlékezünk azokra is, akiket börtönbe zártak, megkínoztak, vagy névtelenül tűntek el a rendszer süllyesztőjében. Ez az elnyomó ideológia támadást jelentett az egyén és a nemzet szabadsága, szuverenitása ellen egyaránt. A magyar emberek a saját bőrükön tapasztalták meg a kommunizmus pusztító hatását, ezért az áldozatokra való emlékezés mellett kötelességünk ma is szembeszállni az önkény minden formájával.

Ma is ragaszkodunk ahhoz, hogy saját dolgainkról mi magunk dönthessünk. Főhajtással emlékezünk az áldozatokra, az ő emlékük is kötelez arra, hogy évről-évre kimondjuk: soha többé kommunizmust!

Szegedi Fidesz

Előző sztori

Halálra gázoltak egy kisgyereket Eperjes közelében

Következő sztori

Kiderült, hogy mikor kezdik gyártani a koronavírus elleni magyar vakcinát