Sport

Sportveztő lett Márton Anita

Sportveztő lett Márton Anita

2021. február 18., csütörtök
Sportveztő lett Márton Anita

Korára és elfoglaltságaira hivatkozva lemondott Antal Andor, az SZVSE atlétikai szakosztályának vezetője. A kitűnő szakember 45 évig irányította a klub atlétáit, és a jövőben sem távolodik el a klubtól, edzőként dolgozik tovább.

- Andor 45 éves vezetői pályafutásának eredményeként 388-szor álltak magyar bajnoki dobogón tanítványai, 147 alkalommal aranyérmesként. Versenyzői olimpiákon is képviselték a magyar színeket. Számtalan kitüntetése között található a Magyar Edzők Társasága Életműdíja
és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje is - méltatta a szakembert Szokol Lajos, az SZVSE elnöke.

A klub vezető egyúttal bejelentette, hogy az atlétika-szakosztály új vezetője Márton Anita, a magyar atlétika első világbajnoka, olimpiai érmes, a magyar bajnokságokat tekintve minden idők legeredményesebb magyar atlétája vezeti a jövőben.

A klub közleményében hangsúlyozta, hogy jelenleg a tokiói olimpiára is készülő újdonsült édesanya ambíciókkal telve vállalta el nevelőegyesülete, a Szegedi Vasutas SE felkérését erre a felelősséggel és sok feladattal járó pozícióra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.