Sportveztő lett Márton Anita

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Korára és elfoglaltságaira hivatkozva lemondott Antal Andor, az SZVSE atlétikai szakosztályának vezetője. A kitűnő szakember 45 évig irányította a klub atlétáit, és a jövőben sem távolodik el a klubtól, edzőként dolgozik tovább.

– Andor 45 éves vezetői pályafutásának eredményeként 388-szor álltak magyar bajnoki dobogón tanítványai, 147 alkalommal aranyérmesként. Versenyzői olimpiákon is képviselték a magyar színeket. Számtalan kitüntetése között található a Magyar Edzők Társasága Életműdíja
és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztje is – méltatta a szakembert Szokol Lajos, az SZVSE elnöke.

A klub vezető egyúttal bejelentette, hogy az atlétika-szakosztály új vezetője Márton Anita, a magyar atlétika első világbajnoka, olimpiai érmes, a magyar bajnokságokat tekintve minden idők legeredményesebb magyar atlétája vezeti a jövőben.

A klub közleményében hangsúlyozta, hogy jelenleg a tokiói olimpiára is készülő újdonsült édesanya ambíciókkal telve vállalta el nevelőegyesülete, a Szegedi Vasutas SE felkérését erre a felelősséggel és sok feladattal járó pozícióra.

Előző sztori

Mérgezéshez riasztották a tűzoltókat Szegeden

Következő sztori

Csúcskategóriás betegágy segíti a gyógyulást a Klinikai Központ Intenzív Terápiás Intézetében