Frissítve

Nagy leleplezést ígért, de mára nyoma veszett Szabó Bálintnak!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

"Egy helyi oligarchának játssza át a Cserepes sori piac területét Botka László" - állította a szegedi képviselő, aki ma reggelre ígért részletes, leleplező tájékoztatót. Ezen viszont nem jelent meg, és azóta sem éri el senki. 

Szabó Bálint a közösségi oldalán hirdetett sajtótájékoztatót hétfő reggel nyolc órára a Kiss Ernő utca 3-5 szám alá még vasárnap.

Elég volt abból, hogy a szemünk láttára lopják szét a városi közvagyont. Elég volt abból, hogy helyi megélhetési politikusok mesébe illő gazdagodása zajlik ezzel párhuzamosan. Elég volt abból, hogy aki útjában áll a lopásnak Szegeden, azt egyszerűen eltapossák; legyen az illető helyi kisvállalkozó, piaci árus, tényfeltáró újságíró, vagy éppen önkormányzati képviselő. HOLNAP REGGEL 8.00 ÓRAKOR SZEGEDEN A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN MEGKEZDJÜK AZ ELSZÁMOLTATÁST” – közölte a képviselő, és bemutatott egy videót is, amelyen természetesen ő maga szerepel.

A videóban nagyon súlyos állításokat fogalmaz meg a képviselő, egyebek mellett azt, hogy Botka László

egy helyi oligarchának játssza át a Cserepes sori piac területét, és kijelentette, hogy hétfő reggel meg fogja nevezni azokat a vállalkozókat, korrupt politikusokat, akik miatt be kellett zárni a piacot.

Szabó azt is elárulta, hogy a polgármesterrel szemben vagyonosodási, pontosabban vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett, illetve rágalmazásért feljelentette, mert hazudott a Cserepes sori piaccal kapcsolatban. Végül közölte, részleteket hétfő reggel árul majd el.

Eltűnt, nem tudni róla semmit

Ezek után várta Szabót a fél szegedi média a megadott időben és helyszínen, a képviselő azonban nem jelent meg és a telefonját sem vette fel, mert azt kikapcsolta, vagy kikapcsolták.

A képviselő telefonját azóta sem lehet elérni, így egyelőre nem tudjuk, mi történt; mi az, amiért végül nem jelent meg a saját maga által meghirdetett, “leleplező” sajtótájékoztatón.

Nem zárható ki teljesen, hogy egy sajátos önreklámról, figyelemfelkeltésről, drámai marketing trükkről van szó; de az is lehet persze, hogy valami baj, illetve váratlan esemény történt a képviselővel.

Amint sikerül vele beszélnünk, frissítünk vagy új cikket írunk.

UPDATE: Tényleg eltűnt Szabó Bálint, a rendőrség is keresi

Előző sztori

Magatehetetlen néni életét mentették meg Szegeden

Következő sztori

Berendezési tárgyakat veszélyeztetett az esővíz egy vásárhelyi házban