Kitiltották Szabó Bálintot a városházáról!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A városvezetők megelégelték a Cserepes sori piac bezárása elleni tiltakozást, letiltották Szabó Bálint belépőkártyáját. A független képviselő a kormányhivatalhoz fordul.

A városházi közleményben azzal indokolják a döntést, hogy Szabó Bálint egy héten át folyamatosan vegzálta, zaklatta a szegedi polgármesteri hivatal dolgozóit, az önkormányzat köztisztviselőit.

„Szabó rendszeresen elállta az ajtókat, az épület bejáratát, feltartotta a folyosón közlekedőket, lökdöste a hivatal munkatársait, engedély nélkül rátört a dolgozókra, élőfelvételeket készített az emberekről, hangosan szirénázott az irodák előtt a megafonjával.

Erőszakos fellépésével folyamatosan akadályozta a polgármesteri hivatal munkáját. A dolgozók és a városházára érkező vendégek biztonsága, a hivatali rend helyreállítása, a zavartalan munka folytatása érdekében a hivatal megvonta az agresszívan viselkedő önkormányzati képviselőtől a belépési engedélyét” – olvasható a közleményben. Hozzátették, hogy a Kiss Ernő utcai képviselői irodaházba továbbra is szabadon bejárhat, ha a munkáját szeretné végezni.

Szabó lapunknak elmondta, szerinte jogalap nélkül tiltották ki, ezért az illetékes kormányhivatalhoz fordul.

A polgármester múlt héten bebizonyította, hogy agresszív, gyáva és hazug, ma pedig arról tett tanúbizonyságot, hogy nem demokrata.

– magyarázta a képviselő, aki szerint “megválasztott önkormányzati képviselőt nem lehet jogalap nélkül kitiltani”. – Botka László elsősorban nem engem, hanem a szegedi piacosokat veszi semmibe és zárja ki a szegedi közéletből – fogalmazott a Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője.

Előző sztori

Az M5-ösön büntetőfékezett a kamionos előtt egy autós, nem kellett volna

Következő sztori

Három éremmel zárta az ob-t a Goodwill Pharma Tisza Tollas SE

Legutóbbi hasonló cikkek