Balhé

Kitiltották Szabó Bálintot a városházáról!

Kitiltották Szabó Bálintot a városházáról!

2021. február 8., hétfő
Kitiltották Szabó Bálintot a városházáról!

A városházi közleményben azzal indokolják a döntést, hogy Szabó Bálint egy héten át folyamatosan vegzálta, zaklatta a szegedi polgármesteri hivatal dolgozóit, az önkormányzat köztisztviselőit.

„Szabó rendszeresen elállta az ajtókat, az épület bejáratát, feltartotta a folyosón közlekedőket, lökdöste a hivatal munkatársait, engedély nélkül rátört a dolgozókra, élőfelvételeket készített az emberekről, hangosan szirénázott az irodák előtt a megafonjával.

Erőszakos fellépésével folyamatosan akadályozta a polgármesteri hivatal munkáját. A dolgozók és a városházára érkező vendégek biztonsága, a hivatali rend helyreállítása, a zavartalan munka folytatása érdekében a hivatal megvonta az agresszívan viselkedő önkormányzati képviselőtől a belépési engedélyét” - olvasható a közleményben. Hozzátették, hogy a Kiss Ernő utcai képviselői irodaházba továbbra is szabadon bejárhat, ha a munkáját szeretné végezni.

Szabó lapunknak elmondta, szerinte jogalap nélkül tiltották ki, ezért az illetékes kormányhivatalhoz fordul.

A polgármester múlt héten bebizonyította, hogy agresszív, gyáva és hazug, ma pedig arról tett tanúbizonyságot, hogy nem demokrata.

– magyarázta a képviselő, aki szerint "megválasztott önkormányzati képviselőt nem lehet jogalap nélkül kitiltani". - Botka László elsősorban nem engem, hanem a szegedi piacosokat veszi semmibe és zárja ki a szegedi közéletből – fogalmazott a Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.