Iskola közelében terjesztették a drogot a lefülelt dílerek Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a két, helybeli férfinak a letartóztatását, akiket a nyomozó hatóság kedd este vett őrizetbe kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanújával - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2020. elejétől kezdődően anyagi haszonszerzésre törekedve, heti rendszerességgel értékesített kábítószert – ún. kristályt és marihuánát – több fogyasztó számára Hódmezővásárhely területén. Egyikük egy oktatási intézmény közvetlen közelében is árulta drogot, így az iskola udvarán tartózkodó tanulók is észlelhették az értékesítést.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakóhelyén végzett kutatások során kábítószer-gyanús anyagot, valamint kábítószer értékesítéséhez használt eszközöket is lefoglalt.

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelésére a szökés és elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján megtartandó üléseken fog dönteni.

Előző sztori

Szerbiában jó ütemben oltják a lakosságot

Következő sztori

Túl sokáig égett a kaja egy szentesi lakásban