Krimi

Iskola közelében terjesztették a drogot a lefülelt dílerek Vásárhelyen

Iskola közelében terjesztették a drogot a lefülelt dílerek Vásárhelyen

2021. február 5., péntek
Iskola közelében terjesztették a drogot a lefülelt dílerek Vásárhelyen

A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2020. elejétől kezdődően anyagi haszonszerzésre törekedve, heti rendszerességgel értékesített kábítószert – ún. kristályt és marihuánát – több fogyasztó számára Hódmezővásárhely területén. Egyikük egy oktatási intézmény közvetlen közelében is árulta drogot, így az iskola udvarán tartózkodó tanulók is észlelhették az értékesítést.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakóhelyén végzett kutatások során kábítószer-gyanús anyagot, valamint kábítószer értékesítéséhez használt eszközöket is lefoglalt.

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelésére a szökés és elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján megtartandó üléseken fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.