Kultúra

Idén online lesz a Görgey Artúr Történelemverseny

Idén online lesz a Görgey Artúr Történelemverseny

2021. február 6., szombat
Idén online lesz a Görgey Artúr Történelemverseny

A Meritum Kulturális és Művelődési Közhasznú Egyesület, a Dugonics András Piarista Gimnázium, az Ötágú Síp Kulturális Egyesület és a Szegedi Lengyel Önkormányzat felhívása az anyaországi, valamint a határ menti szórványban élő, 7. és 8. osztályos magyar, valamint lengyelországi lengyel általános iskolásoknak és gimnazistáknak szól, akik háromfős csapatokkal nevezhetnek, február 14-ig.

A versenyzők háromfordulós megmérettetésre számíthatnak, előbb egy tanulmány beküldésével, majd egy virtuális szabadulószobával, végül pedig egy online teszttel kell megbirkózniuk.

A verseny fődíja egy 4 napos lengyelországi tanulmányút a győztes csapat és felkészítő tanára részére (amennyiben a járványhelyzet a 2021 nyarára tervezett utat nem tenné lehetővé, értékes ajándékcsomagot kap a legeredményesebben szereplő csapat).

További információk, és jelentkezés IDE KATTINTVA érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.